Xavi, Busquets, Pedro i Messi celebren un gol

Abonaments Camp Ple 13/14

És el reconeixement del Club cap als socis abonats al Camp Nou que han donat un suport incondicional al primer equip durant tota la temporada.

Com s’aconsegueix?

Aquells socis abonats que han assistit a tots els partits de Lliga, Copa del Rei i Champions o que, quan no han pogut venir, han alliberat sempre el seu seient perquè un altre barcelonista pogués venir a l’Estadi. Amb un màxim de dues absències. L’Abonament Camp Ple no es renova automàticament cada any, es guanya en funció de l’ús de l’abonament durant la temporada. Això significa que si vens o alliberes el teu seient en els partits de futbol, tindràs beneficis especials, sortejos i premis exclusius, que cada temporada seran comunicats a www.fcbarcelona.cat . Per això, animem a tots els socis abonats a que donin sempre suport a l’equip i que, quan no puguin venir, alliberin sempre el seu seient.

[[BOTOVERMELL::Bases Legals Camp Ple 2013-14++::http://media1.fcbarcelona.com/media/asset_publics/resources/000/070/035/original/BASES_LEGALS_CAMP_PLE_13-14.v1381331348.pdf::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

Avantatges exclusius

Amb l’Abonament Camp Ple gaudirà d’uns premis exclusius:

● Sorteig mensual d’un viatge (+entrada) amb l’equip per a dues persones
● Sortejos de marxandatge oficial
● Prioritat en el canvi de localitats de seients

Pla d’incentius

Per a aquells que facin un bon ús de l’Abonament durant la present temporada i aconsegueixin ser Abonats Camp Ple, hi ha un sorteig espectacular en acabar la temporada de premis molt exclusius:

● 1 Partit al Camp Nou:
Se sortejaran 40 places entre els Socis Abonats que siguin Camp Ple, per disputar un partit al Camp Nou*.


● 9 Desplaçaments dobles amb el FC Barcelona. 1 desplaçament en cada partit del FC Barcelona, en Lliga, amb un total de 9 desplaçaments dobles amb l’equip.

● 9 entrades VIP dobles per al Camp Nou, en Lliga. 1 Entrada VIP doble per a cada partit al Camp Nou, en Lliga, amb un total de 9 entrades VIP dobles.


9 samarretes oficials signades

*Condicions:
· El partit al Camp Nou es disputaria a l’estiu del 2013 per al soci premiat o a qui designi el vencedor/vencedora
· Els desplaçaments i invitacions seran sempre en partits en competició de Lliga
· Sempre en funció de les condicions del desplaçament, de seguretat i del criteri del FC Barcelona
· Properament penjarem les Bases Legals d'aquest sorteig

Vols jugar un partit al Camp Nou?