7 Pablo Álvarez

Pablo Álvarez

Davanter

Blaugrana des del 2011, l'argentí és un golejador imparable, explosiu, d'aquells que fan guanyar títols

Palmarès

Amb el FCB
Títols Quantitat Temporades
Copa Intercontinental 1 2014/15
Copa Continental 1 2015/16
Lliga Europea 3 2013/14 - 2014/15 - 2017/18
Supercopa d'Espanya 6 2011/12 - 2012/13 - 2013/14 - 2014/15 - 2015/16 - 2017/18
Copa del Rei 4 2011/12 - 2015/16 - 2016/17 - 2017/18
OK Lliga 6 2011/12 - 2013/14 - 2014/15 - 2015/16 - 2016/17 - 2017/18
Amb la selecció
Títols Quantitat Temporades
Bronze al Mundial 1 2007
Plata al Mundial 2 2005 - 2009
Personal
Títols Quantitat Temporades
MVP de la Copa del Rei 1 2015/16
Pitxitxi de l'OK Lliga 2 2009/10 - 2013/14
Altres
Títols Quantitat Temporades
Copa CERS 1 2009/10
Lliga Europea 1 2010/11