7 J.M. Ordeig

Josep Maria 'Mia' Ordeig Malagón

Defensa

Josep Maria "Mia" Ordeig va formar-se a les categories inferiors del Sant Hipòlit de Voltregà fins els 15 anys (1996). Després va fitxar pel Club Patí Vic, on completaria la seva formació a les categories inferiors de l'equip osonenc. Amb 20 anys va fer el salt definitiu al primer equip, convertint-se en només quatre anys (2001-2005) en un jugador fonamental en l'equip que aleshores entrenava Ferran Pujalte.

L'estiu del 2006 va començar una nova etapa amb el FC Barcelona on s'ha convertit amb el pas dels anys en un jugador fonamental. Sacrificat i compromès, destaca pel seu cap fred a l'hora de prendre dicisions importants damunt la pista.

Perfil tècnic

Jugador esquerrà, destaca per la seva bona col·locació a l'eix de la defensa, on exerceix el seu domini de manera contundent. Tot i jugar a la línia defensiva, es troba còmode pujant a l'atac. El xut de pala és una de les seves especialitats.

Jugador intel·ligent i tranquil, el seu caràcter i col·locació l'han permès liderar amb calma l'equip quan aquest més ho ha necessitat.

Palmarès

Amb el FCB
Títols Quantitat Temporades
Supercopa d'Espanya 2 2011/12 - 2012/13
Copa del Rei 1 2011/12
OK Lliga 1 2011/12