Vendrell – Barça Lassa: Lluita per la quarta victòria amb el retorn de Matias Pascual

Vendrell – Barça Lassa: Lluita per la quarta victòria amb el retorn de Matias Pascual

(20.00 hores) El defensa argentí està recuperat de la seva lesió i jugarà en el duel que es disputarà a la capital del Baix Penedès

Després d’haver sumat els primers nou punts possibles a l’OK Lliga, el Barça Lassa afronta aquest dissabte la visita a la pista del Vendrell (20.00 hores, RTV El Vendrell i OK Liga TV). L’objectiu és clar: continuar sumant de tres en tres. Per a aquest duel Edu Castro podrà comptar amb Matias Pascual, que ha rebut l’alta mèdica després d’haver-se perdut la Continental i els dos partits d’OK Lliga per una lesió a l’adductor de la cama esquerra. “Segur que podrà donar-nos minuts de qualitat. Ha treballat bé els últims dies”, ha expressat Edu Castro. El mateix jugador argentí ha destacat que es troba “molt content i amb moltes ganes de jugar. El cos mèdic ha fet un treball excel·lent”.

L’últim partit de Lliga Catalana

L’equip ja va visitar el remodelat pavelló vendrellenc al mes de setembre, en un duel de Lliga Catalana (1-5). “Hem repassat l’últim partit, que ens serveix molt perquè anàvem 1-2 al descans i vam haver de pressionar molt a la segona meitat”. En aquest sentit, Castro ha comentat que es jugarà “en una pista complicada” i contra “jugadors de molta qualitat que coneixem prou bé, com el Pablo (Nájera), el Gerard (Miquel) i el Jordi Ferrer”. Matias Pascual també ha subratllat que el Vendrell té “grans jugadors” i que el partit de la Lliga Catalana “no va ser fàcil”.

Inici sòlid

Junt amb el Lleida Llista (que visita el Noia Freixenet) i l’Igualada (que ha superat l’Alcodiam aquest divendres), el Barça Lassa suma nou punts a la taula, i la voluntat és mantenir el ritme de victòries abans d’afrontar el diumenge 21 la primera jornada de Lliga Europea contra el Follonica al Palau (12.30 hores). “S’ha demostrat que l’equip està molt sòlid i ara vinc per aportar tot el que es pugui per seguir sumant punts”, ha conclòs Pascual.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut