Noia Freixenet – Barça Lassa: Concentrats per mantenir el ritme de victòries

Noia Freixenet – Barça Lassa: Concentrats per mantenir el ritme de victòries

(19.30 hores, Esport3) El conjunt blaugrana torna a l’escenari on va perdre la Supercopa d’Espanya per enfrontar-se contra un equip que “et porta al límit”

El líder de l’OK Lliga té una nova cita exigent a domicili. El Barça Lassa visitarà aquest dissabte el Noia Freixenet (19.30 hores, Barça TV) amb la intenció d’ estar “molt concentrats per mantenir la ratxa”. Edu Castro preveu “un partit molt complicat, davant un equip jove, que corre molt i que et porta al límit en diverses situacions”.

El partit es jugarà en una pista que condueix cap a un recent record poc agradable, com va ser la derrota a la final de la Supercopa d’Espanya contra el Liceo (3-2). Precisament, la semifinal va ser un duel contra el Noia Freixenet que va acabar amb victòria (2-3) gràcies als gols de Pau Bargalló (2) i Alabart. “És una pista molt complicada, on costa aconseguir bons partits”, afirma Sergi Panadero, tot afegint que “hem d’estar preparats per tot el que pugui passar”.

Els de Pere Varias, presents a la Lliga Europea, es troben actualment en setena posició, amb onze punts. A l’Ateneu Agrícola no coneixen la derrota després d’haver superat l’Igualada (6-4), l’Alcobendas (7-2) i d’haver empatat davant el Lleida (3-3). El seu màxim golejador és el jove cedit pel Barça Sergi Llorca (6 dianes), seguit per l’exblaugrana Xavi Costa (5 gols). El duel corresponent a la vuitena jornada serà arbitrat per Òscar Valverde i Toni Ribó.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut