El Barça Lassa començarà l’OK Lliga contra el Liceo

El Barça Lassa començarà l’OK Lliga contra el Liceo

L’equip blaugrana ha conegut aquest dijous el calendari de l’OK Lliga 2018/19 i el seu rival a la semifinal de la Supercopa: el Noia Freixenet

La temporada 2018/19 del Barça Lassa d’hoquei patins comença a agafar forma. Aquest dijous s’ha fet públic el calendari de l’OK Lliga, després d’un sorteig pur que ha decidit que el conjunt blaugrana s’enfronti al Liceo en la primera jornada (23 de setembre). A l’acte celebrat al Museu Olímpic i de l’Esport Joan Antoni Samaranch hi han estat presents el mànager esportiu Toni Miró i els membres de la comissió esportiva Esteve Pérez, Àlex Vidal-Abarca i Xavier Bosch.

També s’ha sortejat el quadre de la Supercopa, que se celebrarà a l’Ateneu de Sant Sadurní. El conjunt d’Edu Castro s’enfrontarà al Noia Freixenet en la semifinal que es jugarà el dissabte 15 de setembre, i, en cas d’arribar a la final, la jugaria el diumenge 16 de setembre contra el Reus Deportiu o el Liceo.

Un plat fort per començar la competició regular

Després de la visita a Riazor, el primer partit d’OK Lliga al Palau serà contra el Caldes (previst per al 29 de setembre), però s’haurà de moure de data perquè els dies 29 i 30 de setembre es disputarà la Copa Continental -juntament amb el Porto, el Lleida i el Barcelos. L’últim partit del 2018 serà tot un clàssic a la pista del Reus (22 de desembre), mentre que el primer rival que visitarà el Palau el 2019 serà l’Alcobendas (12 de gener). El Liceo visitarà el Palau el cap de setmana següent (19 de gener), i el Reus serà l’últim a fer-ho (25 de maig). L’OK Lliga finalitzarà a Alcobendas (1 de juny).

Quatre competicions diferents per començar

Abans de la Supercopa, l’inici de l’OK Lliga i la Copa Continental, també s’haurà d’afrontar entre finals d’agost i principis de setembre una competició oficial com és la Lliga Catalana. La fase de grups es jugarà contra el Caldes al Palau i a la pista del Vendrell, mentre que els quarts de final (3 i 4 de setembre), les semifinals (10 de setembre) i la final (11 de setembre) es jugaran a Les Comes d’Igualada.

El Barça Lassa B debutarà contra l’Alpicat

En l’acte d’aquest dijous també s’ha sortejat el calendari de Primera Divisió, que s’anomenarà OK Lliga Plata. El filial torna a la categoria després de l’ascens assolit des de Nacional Catalana el curs anterior. Amb un equip molt jove, els jugadors d’Ivan Sanz s’estrenaran a la pista de l’Alpicat el cap de setmana del 20 d’octubre.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut