Edu Castro i Aitor Egurrola: “La Lliga Europa és el títol que més il·lusió fa guanyar”

Edu Castro i Aitor Egurrola: “La Lliga Europa és el títol que més il·lusió fa guanyar”

El tècnic i el capità del Barça Lassa destaquen que defensar el títol serà complicat: “El primer objectiu és ser primers de grup”

S’acosta l’inici de la Lliga Europea. “És el títol que més il·lusió ens fa guanyar”, coincideixen Edu Castro i Aitor Egurrola. El Follonica visitarà el Palau Blaugrana aquest diumenge (12.30 hores, Barça TV i fcbarcelona.cat) en un matx en què, prèviament, s’homenatjarà els jugadors que van aconseguir la primera Copa d’Europa de la història del FC Barcelona (1973).

L’entrenador i el capità blaugrana asseguren que serà complicat defensar el títol assolit la temporada passada a Porto. Així doncs, “primer hem de començar amb bon peu i guanyar els punts de casa”, afirma Egurrola. L’objectiu? “Quedar primers de grup per tenir el factor pista a favor als quarts de final”, afegeix Castro.

Edu Castro: "El Follonica és l’únic equip que no vam superar la temporada passada a Europa"

El rival d’aquest diumenge és tot un clàssic de l’hoquei italià. El Barça Lassa ha aconseguit imposar-se en vuit ocasions, ha perdut tres vegades i ha empatat un sol cop, que va ser a l’anada dels quarts de final de l’última edició (3-3 a Follonica i 5-1 al Palau). “És l’únic equip que no vam superar la temporada passada a Europa, i al Palau vam haver de remar molt per acabar guanyant”, explica Edu Castro.

Estan dirigits per un Enrico Mariotti que, segons Egurrola, “els ha donat caràcter guanyador”. “Sortiran molt tancats per aprofitar els contraatacs. Això els farà ser molt perillosos”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut