Noia Freixenet – Barça Lassa: Repartiment de punts (2-2)

Els blaugranes es mantenen invictes a l’OK Lliga després de sumar un punt en un duel complicat i en què els locals s’han avançat 2-0 en el marcador

Empat del Barça Lassa en una pista complicada com la del Noia Freixenet (2-2). Els blaugranes, que han vist com els locals s’avançaven 2-0, han sabut reaccionar i empatar amb els gols d’Alabart i Pablo Álvarez. Un resultat que manté els d’Edu Castro invictes a la competició domèstica i al capdavant de la classificació.

El partit ha començat sense ocasions clares de perill per cap dels dos conjunts. El Noia Freixenet ha estat el protagonista de les primeres ocasions de perill clares, amb dos xuts al pal. Pocs segons després, però, Xavi Costa ha avançat els locals amb un xut precís de pala des de lluny. Els blaugranes, però, no han deixat de buscar el seu primer gol del partit. D’aquesta manera, els homes d’Edu Castro han tingut dues ocasions que han rebotat al pal de la porteria defensada per Martí Zapater.

El Barça Lassa no ha deixat de buscar el gol amb insistència, però s’ha topat amb la imprecisió en els darrers metres i la defensa del Noia Freixenet. El matx s’ha mantingut obert en tot moment, però sense més gols fins al descans (1-0).

Es manté la igualtat

L’inici de la segona meitat ha tingut als blaugranes com a protagonistes, buscant la protagonista del Noia Freixenet amb insistència. Els locals, però, han pogut ampliar l’avantatge amb una falta directa, però Sergi Llorca no ha pogut transformar-la. Seguidament, els blaugranes han tingut un penal a favor en què el porter local ha aturat el xut de Sergi Panadero i el posterior refús.

Intercanvi de gols

El Barça Lassa ha tingut una gran ocasió al minut 32, un xut de Pablo Álvarez que ha aturat Martí Zapater. El mateix porter del Noia Freixenet ha aturat el llançament de falta directa de Pau Bargalló per la desena falta dels locals. En una acció ofensiva del Noia, els àrbitres han assenyalat penal a favor del conjunt local i Xavi Costa ha marcat el 2-0 al minut 34. La reacció del Barça Lassa ha estat ràpida, amb una diana de d’Alabart amb un xut de pala creuat. Poc després, el mateix Alabart ha pogut situar l’empat, però el seu xut ha topat amb el pal.

El matx ha seguit amb ocasions per als dos conjunts i ha arribat una nova falta directa per als locals, però Marc Grau no l’ha pogut transformar davant Sergi Fernández. Finalment, la insistència blaugrana ha trobat la seva recompensa en la quinzena falta dels locals. En un llançament de falta directa Pablo Álvarez ha situat el que seria el definitiu 2-2. A falta de 15 segons pel final el local Edu Fernández no ha pogut transformar una nova falta directa, coincidint amb la vintena falta del Barça Lassa. Un punt que serveix als blaugranes per mantenir-se invictes a l’OK Lliga i al capdavant de la classificació.