Liceo – Barça Lassa: Debut amb victòria a l’OK Lliga! (4-5)

El vigent campió ha aconseguit el primer triomf a la primera jornada del campionat davant el sempre complicat Liceo, en un matx trepidant i disputat fins al darrer sospir

Debut amb bon peu a l’OK Lliga. El Barça Lassa ha superat al Liceo (4-5) en la primera jornada del campionat de lliga en un matx trepidant i disputat fins al darrer segon. Els culers han aconseguit la revenja després de la victòria dels gallecs el passat diumenge a la final de la Supercopa, i s’emporten els primers punts de la temporada de Riazor. Així doncs, el vigent campió comença la defensa del títol de la millor manera possible, superant a un rival directe en una de les pistes més complicades del campionat.

Bon inici blaugrana

Els homes d’Edu Castro han començat l’OK Lliga de la mateixa manera que van acabar la temporada passada, dominant i jugant amb molt de criteri sobre la pista, i el primer gol no ha trigat en arribar: Als cinc minuts de joc, Marc Gual, amb un bon xut de pala llunyà, ha avançat als culers a Riazor (0-1, minut 5).  El bon joc barcelonista ha seguit vigent, però sense fortuna en la definició per intentar anotar el segon. Finalment, a les acaballes del primer temps, ha estat el Liceo qui ha vist porteria per empatar el duel mitjançant Carlo Di Benedetto amb una bona acció des de la dreta (1-1, minut 22).

El segon temps ha començat encara millor que el primer, i és que als 16 segons, Ignacio Alabart ha anotat l’1-2 (minut 26), amb un potent llançament. Tot i així, els locals no s’han arronsat i han acabat anotat de nou l’empat només quatre minuts després. Desena falta blaugrana i gol de Carlo Di Benedetto per sota de Sergi Fernández (2-2, minut 30).

Després de veure com el Liceo igualava en dues ocasions el matx, els blaugranes han seguit buscant la victòria amb una gran reacció que ha servit per acabar enduent-se els tres punts. Matias Pascual ha estat l’encarregat de tornar a avançar els visitants, rematant una bola morta dins l’àrea per situar el 2-3 (minut 35). Només dos minuts després, Ignacio Alabart ha obert escletxa al marcador anotant el 2-4 (minut 37), aprofitant la superioritat per la blava que acabava de rebre el local Miras. Encara ha augmentat més la diferència quan Sergi Panadero ha anotat el 2-5 (minut 44), gol que semblava sentenciar el partit.

Reacció local

Tot i així, el Liceo no s’ha donat per vençut i ha tornat a ficar-se dins del matx amb dos gols gairebé seguits. Primer, Fabricio Ciocale ha anotat aprofitant una bola morta dins l'àrea (3-5, minut 48), i a falta de 55 segons, de nou Di Benedetto ha posat encara més emoció al duel amb el 4-5 (minut 50). Els culers, però, han sabut patir i s’han acabat enduent la victòria de Riazor, pista on no guanyaven des del curs 2011/12. Així doncs, inici amb bon peu a l’OK Lliga i que serveix també com a revenja per la final de la Supercopa del passat diumenge.