FC Barcelona Lassa – Lleida Llista Blava: Campions de la Lliga Catalana! (1-0)

FC Barcelona Lassa – Lleida Llista Blava: Campions de la Lliga Catalana! (1-0)

Un gol de Pau Bargalló de falta directa a la pròrroga permet al Barça Lassa sumar un títol que se li resistia des de 1998

El Barça Lassa ha guanyat la Lliga Catalana gràcies a un gol de Pau Bargalló al minut 52 de falta directa a la pròrroga. Tots dos conjunts han regalat als espectadors un partit vibrant, ple d’alternatives i que s’ha decidit després de la desena falta del Lleida Llista Blava. La diana del ‘8’ blaugrana, que no ha desaprofitat l’ocasió, permet el conjunt d’Edu Castro sumar la primera Lliga catalana del segle XXI de la secció.

La final ha començat amb polèmica, ja que en la primera acció del partit els àrbitres han anul·lat un gol d’Oruste. Vista la repetició al VAR, els col·legiats han confirmat que l’argentí del conjunt del Segrià ha aixecat massa l’estic i han invalidat el gol.  A partir del minut 8, el Barça Lassa ha començat a trobar espais a l’atac a través de passades filtrades, però el Lleida Llista Blava no s’ha arronsat. De fet, ha estat el conjunt d’Albert Folguera qui ha estat a punt d’avançar-se amb un xut de Creus al travesser al minut 15, però l’empat s’ha mantingut al descans.

El Lleida Llista Blava arriba amb perill

La segona meitat ha començat amb un intercanvi de cops, amb els dos porters responent amb solvència a les escomeses. El Barça Lassa ha reaccionat a base d’atacs executats des de darrere de la porteria lleidatana, i ha posat una marxa més al joc, apropant-se cada cop amb més perill a la xarxa de Tomàs.

A falta de vuit minuts pel final del duel, el joc s’ha obert i els dos equips s’han bolcat buscant la diana del triomf. Una victòria que ha estat a punt de caure del costat del Llista, ja que al minut 37 Oruste ha rematat al travesser. El Barça Lassa ha pogut endur-se el duel al minut 47, quan Roberto Di Benedetto, ha rebut una targeta blava després d' agafar Bargalló de la samarreta, però Pablo Álvarez no ha pogut aprofitar la falta directa i el duel ha anat a la pròrroga.

Bargalló atorga el títol al Barça Lassa

Una pròrroga que ha començat de manera molt negativa per al conjunt blaugrana, ja que els àrbitres han assenyalat penal sobre Bruno Di Benedetto. Però, de nou, Egurrola ha tornat a realitzar una aturada salvadora. Al minut 52, després de la desena falta del Lleida, Pau Bargalló ha anotat el gol blaugrana després de transformar una falta directa. El conjunt del Segrià s’ha bolcat buscant el gol als darrers minuts, però el Barça ha aconseguit assegurar la victòria i tornar a aixecar un títol que no aixecava des del 1998.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut