Barça Lassa – PHC Sant Cugat: Triomf per a la història (9-3)

Els d’Edu Castro s’han endut amb claredat el primer duel entre els dos conjunts al Palau Blaugrana

Triomf del Barça Lassa contra el PHC Sant Cugat (9-3) en un duel inèdit a la cinquena jornada de l’OK Lliga al Palau. Un pòquer de Pablo Álvarez, un doblet d’I. Alabart i els gols de J. Rodrigues, Marc Gual i Bargalló han superat les dianes de Pau Gilabert, David Martínez i Maideu per part visitant.

Tot i això, qui s’ha avançat al marcador ha estat el Sant Cugat, que ha sorprès el Barça Lassa amb un gol de Pau Gilabert al minut cinc. Però els d’Edu Castro han reaccionat ràpidament i Pablo Álvarez, amb dues dianes consecutives (minuts 7 i 8), ha remuntat el duel.

Després de la reacció, golejada blaugrana

El 3-1 culer ha arribat al minut 14, després d’una gran combinació rematada per J. Rodrigues al segon pal. Un resultat que s’ha vist ampliat cinc minuts després, quan M. Gual ha anotat el 4-1 amb un xut de pala després d’un gran atac barcelonista, l’últim gol previ al descans.

Alabart sentencia el duel

A la represa el Barça Lassa no ha afluixat, i I. Alabart ha anotat el cinquè gol en la primera acció del segon temps. El mateix ‘33’ ha fet pujar el 6-1 al marcador, després de rematar un refús de Toda. El conjunt del Vallès ha respost ràpidament, i David Martínez ha aconseguit el 6-2 amb un xut des de prop. Bargalló ha fet el 7-2 driblant el porter visitant, i el 8-2 ha estat obra de Pablo Álvarez, de falta directa després de la desena falta visitant.

Maideu ha anotat el 8-3 amb un xut de pala llunyà, i Pablo Álvarez ha certificat el 9-3 des de dins de l’àrea assistit per M. Gual per tancar el marcador d’un duel vibrant. El proper partit del conjunt d’Edu Castro serà aquest diumenge a les 12.30 h contra el Calafell, un duel que excepcionalment es disputarà al pavelló del Vendrell.