Barça Lassa – CE Noia Freixenet: Triomf lluitat contra els amfitrions (3-2)

Els d’Edu Castro s’enfrontaran al Liceo a la final després de tombar el conjunt local a la segona semifinal de la Supercopa d’Espanya

El Barça Lassa lluitarà pel segon títol de la temporada aquest diumenge. I ho farà contra el Liceo -20.00 hores, Esport3- després de superar el CE Noia Freixenet gràcies al doblet de Bargalló (mins. 10 i 33) i el gol d’I.Alabart (min. 20), que han tombat les dianes de Mendes (min. 25) i Edu Fernández (min.31). Els d’Edu Castro han penalitzat amb contundència les errades d’un rival que ha venut cara la seva pell, empès pel factor pista en un partit marcat per la intensitat.

El duel ha començat amb un conjunt local, esperonat pel seu públic, sortint a per totes. De fet, Egurrola ha hagut de realitzar un parell d’intervencions de mèrit durant els primers cinc minuts per frenar les ofensives locals. Amb el pas dels minuts, els d’Edu Castro han agafat les regnes, i Pau Bargalló ha anotat el primer gol del duel al minut 10. El ’8’ blaugrana –aquesta nit, grocs- ha aprofitat una errada local en la sortida de pilota per afusellar Xus Fernández.

El gol ha permès el Barça Lassa dominar el joc, i al minut 20 ha arribat el segon gol. Ignacio Alabart, que ha sortit des de la banqueta, ha picat la bola per sobre del porter local per augmentar diferències. Un electrònic que s’ha reduït a la darrera jugada del primer temps, quan Humberto Mendes ha sorprès Egurrola després de desviar un tir d’Esteller.

El Noia iguala el duel

La segona meitat ha començat amb molta intensitat, amb els dos equips realitzant moltes faltes. I als sis minuts de segon temps, el Barça Lassa ha arribat a la desena. Això ha provocat que Edu Fernández gaudís d’una falta directa, batent Egurrola per empatar el matx al minut 31.

Bargalló torna a sentenciar de falta directa

Però la resposta blaugrana no s’ha fet esperar i, dos minuts després, Pau Bargalló ha anotat el 3-2 de falta directa amb una gran definició pìcant la bola, producte de la desena falta local. El Noia ha intentat reaccionar de la mà de Marc Grau, però Egurrola ha tret una mà salvadora al minut 38 per negar-li el gol.

El duel ha entrat als darrers minuts amb els dos equips buscant una nova diana, i amb el Barça Lassa arribant de forma contínua a la porteria local sense sort. El conjunt local també ha tingut les seves oportunitats i ha estat a punt d’empatar a l’última acció del partit, però els de Edu Castro han aconseguit mantenir l’avantatge per passar a la final de la Supercopa d'Espanya contra el Liceo.