CP Calafell – Barça Lassa: Victòria per continuar líders (1-6)

Els d’Edu Castro s’han imposat en un partit amb clar color blaugrana i segueixen al capdavant de la classificació

El conjunt blaugrana ha sumat tres punts més contra el CP Calafell (1-6) en un partit en què els culers han sabut imposar el seu poder ofensiu per continuar líders de l’OK Lliga. Els gols de Pablo Álvarez (2), que se situa com a màxim golejador de la competició, Joao Rodrigues (2), Pau Bargalló i Sergi Panadero han certificat la victòria del Barça Lassa en un matx que s’ha disputat a la pista del Vendrell de manera excepcional. L’equip culer ha sentenciat el duel a la primera part gràcies al bon joc desplegat pels jugadors d’Edu Castro.

El Barça Lassa ha començat l’enfrontament imposant un ritme frenètic en atac, però el CP Calafell ha sabut resistir l’envestida blaugrana gràcies a la bona actuació del porter Martí Serra. Arribat al minut nou Bargalló ha avançat els culers gràcies a un xut precís i potent de cullera, i just un minut més tard Panadero ha eixamplat l’avantatge amb un xut creuat de pala que s’ha colat dins la porteria rival. El conjunt d’Edu Castro no ha abaixat el ritme, i al minut 16 Joao Rodrigues ha marcat el 0-3. Quatre minuts després el mateix jugador culer ha situat el 0-4 aprofitant una assistència d’Alabart. Un minut abans d’arribar al descans Sergi Fernández ha aturat un penal que ha permès mantenir la porteria blaugrana sense gols (0-4).

El Barça Lassa no afluixa

A la represa els d’Edu Castro han sortit molt intensos, i als primers cinc minuts Pablo Álvarez ha marcat dos gols que han situat el 0-6 a l’electrònic. El primer, picant la bola davant el porter rival, i el segon, amb una assistència de Bargalló. Les dianes han permès al davanter argentí situar-se com a màxim golejador en solitari de la competició. El Barça Lassa ha gaudit de més ocasions per ampliar la distància al marcador, però ha estat el CP Calafell ha fet el gol de l’honor al minut 45 mitjançant Sergi Torné.

Als minuts finals cap dels dos equips ha pogut anotar cap gol més, i l’àrbitre ha xiulat el final del partit amb un resultat a favor dels blaugranes d’1-6. El proper duel, corresponent a la setena jornada de l’OK Lliga, es disputarà el dissabte que ve a les 18.00 hores al Palau Blaugrana contra el CP Vic.