Barça Lassa – Vic: El bon nivell de joc ha de continuar al Palau!

Barça Lassa – Vic: El bon nivell de joc ha de continuar al Palau!

(18.00 hores, Barça TV) El conjunt blaugrana rep els osonencs amb l’objectiu d’aconseguir el setè triomf davant un equip que “està creixent” i que té “necessitat de punts”

El líder de l’OK Lliga torna a tenir una oportunitat per demostrar el seu bon estat de forma al Palau Blaugrana. La cita és aquest dissabte (18.00 hores, Barça TV i OK Liga TV) contra el Patí Vic, un conjunt necessitat de punts però que “està creixent”.

Els osonencs només sumen el punt a casa contra el Lloret i es troben en catorzena posició, però, segons adverteix Edu Castro, s’ha de tenir en compte que només han perdut 2-3 contra el Reus i 1-2 davant el Liceo: “En els últims partits han competit molt bé, i de mica en mica estan agafant automatismes”. “No ens ho posaran fàcil”.

Edu Castro també ha destacat la importància del factor Palau, on no es poden perdre punts. Després d’aquest estiu, el Vic ha presentat diversos canvis amb l’arribada de Quim López a la banqueta per substituir Gerard Pujol. Ja no hi són referents com Mia Ordeig i Borja López, però s’han reforçat amb Jordi Galán (Arenys de Munt), Aniol Mangas (Manlleu) i Xevi Terns (Montreux). A la porteria continua Ernest Burgaya, i també segueixen homes com Jordi Urbano, Jassel Oller i Tirso Gómez (màxim golejador de l’equip amb cinc gols).

Ignacio Alabart: “Les coses m’estan sortint bé”

El jugador gallec del Barça Lassa també ha destacat que el Vic “és un equip necessitat de punts però que està competint molt bé”. “Haurem de lluitar per aconseguir els tres punts”. Alabart suma 15 gols en totes les competicions (en el total de la temporada anterior en va fer 18) i, per tant, les xifres argumenten les paraules del jugador: “Estic amb molta confiança, les coses m’estan sortint bé i les ocasions es converteixen en gols”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut