Barça Lassa – CP Voltregà: Amb moltes ganes d’oferir el doblet al Palau!

Barça Lassa – CP Voltregà: Amb moltes ganes d’oferir el doblet al Palau!

(21.15 hores, Barça TV) El conjunt barcelonista torna a casa després d’un setembre en que ha conquerit la Lliga Catalana i la Copa Continental

És el torn del Palau! I l’equip en té moltes ganes! Després del partit de Lliga Catalana jugat el mes d’agost contra el Caldes, el Barça Lassa torna casa amb un doblet a la butxaca: la Lliga Catalana i la Copa Continental. Els aficionats que vinguin amb temps podran fotografiar-se amb els trofeus a l’esplanada del Palau i gaudir després d’un dels partits més clàssics de l’OK Lliga: tot un Barça Lassa - Voltregà (21.15 hores, Barça TV i OK Liga TV).

“Només hem jugat un partit al Palau i ja en portem deu”, recorda Edu Castro, tot destacant que “tenim moltes ganes de jugar amb la nostra afició, de consolidar els tres punts de la Corunya i d'oferir l’espectacle que volem fer durant tota la temporada al Palau”. En el mateix sentit s’ha pronunciat Sergi Panadero: “Tenim ganes de gaudir de la nostra pista, d’estar al Palau amb la nostra gent i de donar un bon espectacle”.

Un rival que treu bons resultats del Palau

El Barça Lassa – Caldes de la segona jornada de l’OK Lliga es va haver d’aplaçar al dimarts 9 d’octubre (21.15 hores, Barça TV) per la disputa de la Copa Continental. Aquest fet provoca que el Voltregà sigui el primer rival a jugar un partit de la competició regular al Palau aquesta temporada.

Els osonencs són, precisament, un dels equips que més punts ha sumat al Palau últimament. El curs passat, en l’últim partit a casa, va haver-hi un empat a cinc i, en les dues anteriors visites d’OK Lliga van aconseguir guanyar (2-3). “Això ens ha de servir per estar molt concentrats i jugar el partit que volem”, ha explicat Castro. “Ells se senten còmodes en aquesta pista però estem preparats per donar el millor de nosaltres”, ha afegit Panadero.

Edu Castro: “Estem molt contents; hem tingut la recompensa bona a la pretemporada tant exigent que hem hagut de fer”

Per al partit d’aquest divendres, Edu Castro no podrà comptar amb Matias Pascual i convocarà el jove de l’hoquei formatiu Àlex Joseph. Tot i això, Edu Castro ha assegurat que “el recuperarem aviat i ens anirà molt bé”. El tècnic també ha destacat que “estem molt contents”  perquè hem tingut “la recompensa bona a la pretemporada tant exigent que hem hagut de fer; guanyant dos de tres títols”.

El Voltregà, de la seva banda, va debutar a l’OK Lliga empatant a Alcobendas (3-3) i va perdre a casa amb el Liceo (2-5) en la segona jornada. A les seves files hi militen dos jugador amb passat a l’hoquei formatiu blaugrana: Blai Roca (germà bessó de Nil Roca) i també Pol Manrubia, que ha arribat a Sant Hipòlit procedent del Vic. Els de Francesc Linares han tingut les baixes de Gerard Teixidó (Breganze) i d’Ignasi López (Cerdanyola), però també han incorporat el jove Adrià Ballart (Manlleu).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut