El Barça Lassa començarà l'OK Lliga contra l'Asturhockey

El Barça Lassa començarà l'OK Lliga contra l'Asturhockey

El conjunt d’Edu Castro obrirà la competició el 7 d’octubre a la pista del conjunt asturià, recent ascendit a la màxima categoria

Aquest dijous s’ha celebrat, al Museu Olímpic de l’Esport, el sorteig del calendari de l’OK Lliga 2017/18 que començarà el cap de setmana del 7 i 8 d’octubre. El Barça Lassa començarà la defensa del títol aconseguit el curs passat a la pista del recent ascendit Asturhockey CP. Així ho ha decidit un sorteig en format pur, que ha comptat amb la presència del mànager esportiu de la secció, Toni Miró, i dels membres de la comissió esportiva Xavi Bosch i Esteve Pérez.

El primer partit de Lliga del curs al Palau Blaugrana serà en la segona jornada amb la visita del Corredor-Mató CH Palafrugell. Els partits contra el Reus Deportiu seran en les jornades 8 –a Reus– i 23 –al Palau–, mentre que els duels contra el Liceo gallec es jugaran en les respectives jornades anteriors, primer a Barcelona i després a la Corunya. El conjunt d’Edu Castro tancarà la temporada també a domicili, a la pista del Noia Freixenet.

El Barça Lassa iniciarà la pretemporada amb només cinc jugadors del primer equip, ja que Edu Castro no podrà comptar amb Pau Bargalló, Pablo Álvarez, Lucas Ordóñez i Matías Pascual, que disputen el Mundial amb les seleccions espanyola i argentina, respectivament. Abans de l’inici de l’OK Lliga, el conjunt blaugrana disputarà la Lliga Catalana i la Supercopa d’Espanya.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut