Sis mesos de sanció per a Marc Gual a la Lliga Europea

Sis mesos de sanció per a Marc Gual a la Lliga Europea

El FC Barcelona Lassa estudia presentar recurs a la sanció posterior a la targeta vermella que va rebre el jugador blaugrana a la pista del Benfica

El FC Barcelona ha rebut la notificació que sanciona Marc Gual sense poder competir a la Lliga Europea durant sis mesos. El Club estudia presentar recurs al comitè europeu (CERS-RH), ja que la sanció anunciada impedeix al jugador blaugrana disputar cap partit més de la Lliga Europea 2017/18.

Marc Gual va ser expulsat al minut 5 del Benfica – Barça Lassa disputat el 9 de desembre del 2017 (4-8), després d’una acció amb Diogo Rafael. El blaugrana no va poder disputar el duel de la quarta jornada de la Lliga Europea contra el Benfica al Palau (2-0) i, segons la sanció rebuda, no podrà estar convocat en cap més enfrontament de competició continental fins al 8 de juny del 2018.

Així doncs, el 3 blaugrana no podrà jugar la cinquena i la sisena jornada de la fase de grups a Forte dei Marmi (17 de febrer) i al Palau contra el Montreux (3 de març). Tampoc no podrà jugar els quarts de final i, en cas de classificació, també es perdria la Final Four. En els 29 partits que ha pogut disputar aquesta temporada, el de Sant Sadurní d’Anoia ha estat titular en 26 ocasions, ha marcat 17 gols i ha fet 17 assistències de gol. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut