Reus Deportiu – Barça Lassa: Amb plena confiança per a una de les sortides més complicades de l’OK Lliga

Reus Deportiu – Barça Lassa: Amb plena confiança per a una de les sortides més complicades de l’OK Lliga

(16.00 hores, Esport3) El conjunt blaugrana afronta un desplaçament “molt complicat” després de reforçar-se amb el triomf contra el Liceo

El liderat de l’OK Lliga i les set victòries en set partits permeten afrontar la visita a Reus amb plena confiança. Ara bé, sense obviar que el duel d’aquest dissabte (16.00 hores, Esport3) és “un partit molt complicat”. “Sortiran molt forts i intentaran fer el mateix que la temporada passada”, ha explicat Edu Castro, recordant el 4-4 que es va aconseguir després d’anar perdent 3-1. El resultat final va ser feliç perquè al Palau d’Esports de Reus es va celebrar l’última OK Lliga.

La victòria contra el Liceo (3-1) va refermar el joc de l’equip blaugrana i la candidatura pel títol d’una competició regular que cada setmana “et posa un repte. “I aquest és majúscul”, ha comentat Edu Castro abans del segon enfrontament entre Barça i Reus d’aquesta temporada. El primer va ser la victòria (5-2) a la semifinal de la Supercopa d’Espanya. “Hem d’anar a Reus amb la idea d’estar preparats per a qualsevol mena de partit”, ha subratllat.

El Barça Lassa s’ha preparat al llarg de la setmana per a un partit “especial i bonic de veure per a l’espectador i de jugar per a nosaltres”. Aquestes són les paraules de Marc Gual, que també ha comparegut davant dels mitjans de comunicació per assenyalar que “guanyar el Liceo va ser molt important”. “Reafirma tot el treball que hem fet fins ara i ens dona molta moral”. En una entrevista, Pablo Álvarez també ha destacat que jugar en aquella pista és sempre difícil. M’espero un partit igual de complicat que sempre en què haurem d’estar molt atents i forts en defensa.

Amb dues derrotes però tercers                                                     

El conjunt de Jordi Garcia, que substitueix Enrico Mariotti, ha patit dues derrotes en les primeres jornades d’OK Lliga però es troba en tercera posició a la taula i caldrà estar molt atents en defensa. “Hem de ser capaços d’aturar els seus contraatacs i jugadors com Marc Torra i Raul Marín, que són imprevisibles”. En aquest sentit, l’entrenador blaugrana ha destacat “la solidesa de Romà (Bancells) i Albert (Casanovas) al darrere i l’ordre que els dona el Jordi Garcia al darrere”. 

En les últimes tres jornades de Lliga, Jordi Garcia no ha pogut comptar amb Àlex Rodríguez (per sobrecàrrega muscular), però sí que ha disposat de l’olfacte golejador de dos exblaugranes com Raül Marín (pitxitxi de l’OK Lliga amb 11 dianes) i Marc Torra (8 gols). 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut