Recam Làser Caldes – FC Barcelona Lassa: Victòria d’ofici per continuar liderant (0-1)

Els culers han guanyat amb un gol de Marc Gual a la primera meitat per mantenir el ple de victòries a l’OK Lliga i sumar 15 punts dels 15 possibles

Victòria d’ofici del Barça Lassa davant el Recam Làser Caldes (0-1) a la Torre Roja gràcies a un solitari gol de Marc Gual. Els culers han mostrat una gran solidesa defensiva i encadenen el tercer partit consecutiu sense encaixar gol per continuar liderant l’OK Lliga juntament amb el Liceo, que ha guanyat l’Arenys de Munt (0-4) i manté el pols amb els barcelonistes.

Inici favorable

El Barça Lassa ha sortit disposat a endur-se els tres punts des del primer minut, i el gol no ha trigat gaire a arribar. Marc Gual, després de rematar una bola morta dins l’àrea, ha obert el marcador per situar el 0-1 (minut 9). En l’acció del gol, el porter local Cesc Campor ha vist la cartolina blava per protestar, però el Barça Lassa no ha pogut aprofitar la superioritat numèrica sobre la pista durant dos minuts per augmentar la diferència al marcador.

La de Campor, però, no seria l’única targeta blava del primer temps. I és que el blaugrana Sergi Panadero (minut 22) l’ha vist poc abans del descans, però Sergio Fernández –que, juntament amb Barroso, tornava a la pista on van començar a jugar– ha aturat a la perfecció la falta directa a Rovira. A més, els blaugranes, tot i la inferioritat numèrica a la pista durant dos minuts, han sabut defensar a la perfecció per no encaixar gol i marxar al descans amb avantatge al marcador (0-1).

Sense gols a la segona

Al segon temps, el Barça Lassa, amb una gran solidesa defensiva, ha intentat buscar el segon gol amb insistència, però ha faltat la fortuna de cara a porteria. Barroso, amb un llançament de cullera al pal, ha tingut la més clara, mentre que els locals també nhan tingut dues de clares amb Molera i Blanqué com a protagonistes. Tot i així, el bon posicionament defensiu dels d’Edu Castro i la gran actuació de Sergio Fernández han permès als barcelonistes –amb el suport de les penyes Sang Culer i PBB Meritxell– mantenir la porteria a zero per tercer partit consecutiu: un amb Egurrola sota pals (Vendrell) i el segon consecutiu de Sergio (el primer davant l’Arenys de Munt).

Finalment, victòria blaugrana per la mínima (0-1) i 15 punts de 15 possibles després de les primeres cinc jornades per liderar la classificació juntament amb el Liceo. Ara, els d’Edu Castro jugaran diumenge el primer partit de la Lliga Europea davant el  Forte dei Marmi (13.00 h) al Palau Blaugrana.