Palafrugell – FC Barcelona Lassa: Desplaçament inèdit per continuar forts a l’OK Lliga

Palafrugell – FC Barcelona Lassa: Desplaçament inèdit per continuar forts a l’OK Lliga

(20.00 hores) El conjunt blaugrana visitarà per primera vegada la localitat del Baix Empordà per superar un equip “molt competitiu”

Visita inèdita a Palafrugell. El primer equip del Barça Lassa d’hoquei patins jugarà per primera vegada a la localitat del Baix Empordà aquest dissabte (20.00 hores), en un duel d’OK Lliga que es presenta exigent i en què mirar la classificació no és cap ajuda. El Corredor-Mató Palafrugell es troba penúltim a la taula, amb els vuit punts assolits a la primera volta, però es tracta d’un conjunt “molt competitiu”. Segons Edu Castro, “és un equip molt ràpid, amb molt bon xut exterior i amb jugadors hàbils en l’un contra un”. “Haurem de ser capaços de competir des del primer segon”.

En la seva primera temporada a l’OK Lliga, el Palafrugell està lluitant per la permanència amb pràcticament el mateix bloc de la temporada passada, amb el reforç de David Carles (Girona) i la baixa del capità Joni Duran, que va retirar-se al desembre. “Totes les pistes d’OK Lliga són complicades, i aquesta nés una més. Cap equip hi ha guanyat amb facilitat i serà un partit molt difícil”, ha advertit Edu Castro. “A sobre, és la primera vegada que hi anem i les sensacions dels jugadors seran noves. És un pavelló petit, amb la gent molt a prop i on l’hoquei es viu amb molta intensitat”.

Sergi Panadero: “Han demostrat que lluiten els partits fins al final”

Després de les victòries contra el Benfica (2-0) i lAsturhockey (10-1), el Barça Lassa està classificat per als quarts de la final de la Lliga Europea i a un sol punt del Liceo a l’OK Lliga. Sergi Panadero ha comentat que l’equip està “en una bona línia de joc i amb resultats bons” abans de visitar “una pista complicada, ja que han demostrat que lluiten tots els partits fins al final”. “És una pista petita, on el públic el tens gairebé a sobre, però hi estem acostumats i anem a Palafrugell amb les màximes garanties”, ha conclòs el ‘9’ blaugrana abans del duel que arbitraran Iñigo López i Jorge Martínez.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut