Liceo – FC Barcelona Lassa: El liderat de l’OK Lliga es juga a Riazor!

Liceo – FC Barcelona Lassa: El liderat de l’OK Lliga es juga a Riazor!

(21.00 hores, Esport3) Separats per només dos punts, els blaugrana defensen el liderat a domicili en un clàssic d’alt voltatge

Separats per només dos punts, el Barça Lassa i el Liceo es veuen les cares aquest dimarts en un duel d’alt voltatge (21.00 hores, TVG, Esport3 i OK Liga TV). Els blaugrana defensaran el liderat contra el campió d’hivern, en una reedició de la final de Copa de fa dues setmanes (1-2, amb victòria blaugrana).

La victòria a Riazor permetria arribar a tenir cinc punts de marge sobre els gallecs a falta de vuit jornades. “Serà un partit clau, però no definitiu”, va assegurar Edu Castro aquest dilluns després d’entregar la Copa del Rei al Museu del FC Barcelona. L’equip va entrenar aquest dilluns al Palau en l’únic entrenament per preparar el duel i després va volar fins a Galícia en un viatge en que no hi va estar present el lesionat Pau Bargalló. El seu lloc a la convocatòria l’ocuparà el jove Àlex Joseph.

En el partit de la primera volta jugat al Palau, el Barça Lassa va imposar-se 3-1 i, amb una millor diferència de gols, els blaugrana tenen dos gols de marge per mantenir el gol average en cas de derrota. “Tots dos partits contra el Liceo han estat molt igualats i som conscients que ells, a la seva pista, són molt forts”, va expressar el capità Egurrola, que espera que hi hagi un gran ambient a Riazor.

Un equip molt competitiu

Amb Juan Copa agafant el relleu de Carlos Gil, el Liceo segueix demostrant un alt nivell de joc, augmentant solidesa defensiva gràcies a les incorporacions d’Edu Lamas i Sergi Miras, a més de comptar amb un Xavi Malián que només ha encaixat 37 gols a l’OK Lliga (sent la segona millor porteria amb 10 gols més que Egurrola i Sergi Fernández).

En atac, Dava Torres (22), Di Benedetto (15) i Josep Lamas (15) són els més inspirats, per davant de jugadors amb bon xut exterior com Sergio Miras (13), Marc Coy (13), Edu Lamas (11) i César Carballeira (6). El veterà argentí Martín Payero, incorporat amb la temporada ja iniciada, també suposa una peça més a tenir en compte per al tècnic gallec.

El malefici de Riazor, per trencar

Dels 113 partits que han jugat Barça i Liceo des del 1979, en totes les competicions, el balanç és de 65 victòries blaugranes, 26 empats i 22 derrotes. Tot i aquestes dades positives, els barcelonistes saben el complicat que és guanyar a Riazor. L’última vegada que s’hi va guanyar va ser la temporada 2011/12 (4-6). Des de llavors, dues derrotes i cinc empats.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut