La Final Four de la Lliga Europea es jugarà a Porto

La Final Four de la Lliga Europea es jugarà a Porto

El CERS-RH ha comunicat que el Dragão Caixa serà la seu de la fase final que es jugarà els dies 12 i 13 de maig

El Barça Lassa buscarà la seva 22a Lliga Europea al Dragão Caixa. El CERS-RH ha comunicat aquest dijous que la seu de la Final Four de la màxima competició continental serà el pavelló del Porto. El conjunt blaugrana jugarà la semifinal el dissabte 12 de maig contra el Reus Deportiu i, en cas de victòria, disputarà la final contra el Porto –conjunt amfitrió– o l’Sporting el diumenge 13 de maig.

Dos records amb final diferent

El Barça Lassa jugarà la seva tercera fase final de la Lliga Europea a la ciutat de Porto. La primera va ser la temporada 1999/00, quan es va guanyar el Novara italià a la semifinal (4-1) i es va superar el Porto (3-2) a la final, disputada el 30 d’abril del 2000 al pavelló Rosa Mota enmig d’un ambient molt hostil.

I el precedent més recent d’una Final Four jugada a Porto va ser el curs 2012/13, en què el conjunt barcelonista va caure a la tanda de penals de la semifinal jugada contra el Benfica i després d’empatar a quatre gols. El campió d’aquella edició va ser el mateix Benfica, que va superar el Porto a la pròrroga de la final (6-5).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut