Igualada Rigat – Barça Lassa: Visita a Les Comes contra un rival en ratxa

Igualada Rigat – Barça Lassa: Visita a Les Comes contra un rival en ratxa

(20.00 hores, OK Liga TV) El conjunt barcelonista visita la capital de l’Anoia per tombar “l’únic equip capaç de guanyar els últims cinc partits de l’OK Lliga”

La recta final de l’OK Lliga comença a Igualada. Falten cinc jornades i el Barça Lassa necessita continuar encadenant victòries per no posar en perill el liderat i els quatre punts sobre el Liceo. En el duel d’aquest dissabte (20.00 hores, OK Liga TV) tindrà al davant un equip que viu el seu millor moment de la temporada. “És l’únic equip que ha estat capaç de guanyar els últims cinc partits de l’OK Lliga”, ha subratllat Edu Castro sobre el conjunt de Ferran López, que es troba en sisena posició i amb l’esperança d’arribar a la quarta plaça.

L’Igualada ha anat creixent al llarg de la temporada, i va fer una Copa esplèndida. És un equip molt sòlid en defensa i en atac té automatismes molt complicats”, ha afirmat Castro, i ha destacat: “És el cinquè partit que falta per acabar l’OK Lliga i hem de continuar sumant de tres en tres”.

L’equip ha realitzat aquest divendres la darrera sessió prèvia al matx de Les Comes el dia en què també s’ha fet oficial que Xavi Barroso no continuarà al Barça Lassa el curs vinent.

Marc Gual: “Sempre costa guanyar a Les Comes”

El Barça Lassa acumula cinc victòries seguides a la pista de l’Igualada, però sempre es troba un rival complicat al davant. “Sempre costa guanyar a Les Comes”, ha comentat Marc Gual. I ha afegit: “Estan fent una bona temporada. Últimament estan guanyant tots els partits i aprofiten molt bé el factor pista”.

Gual ha considerat que falten “cinc finals” per aconseguir l’OK Lliga, en les quals s’ha de visitar la pista del sisè classificat (Igualada), del cinquè (Lleida) i del quart (Noia). Respecte del rival d’aquest dissabte, cal destacar el paper d’Elagi Deitg sota pals, l’olfacte golejador de Sergi Pla (21 dianes), l’entrega d’Oriol Vives i el rol que assumeixen joves amb qualitat com Jordi Méndez, Tety Vives, Roger Bars i l’exjugador de la base blaugrana Gerard Miquel.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut