Ignacio Alabart es proclama campió de la Taça Latina

Ignacio Alabart es proclama campió de la Taça Latina

El jugador blaugrana, capità del combinat sub-23, ha estat un dels protagonistes del campionat disputat a França

Ignacio Alabart s’ha proclamat campió de la Taça Latina celebrada entre aquest divendres i diumenge a la localitat francesa de Saint-Omer. El jugador blaugrana, capità del combinat estatal, ha estat un dels protagonistes del campionat, ja que ha marcat un total de quatre gols en els tres partits disputats.

La selecció espanyola ha dominat el campionat sub-23, que se celebra cada dos anys, gràcies als triomfs davant Itàlia (2-6) i Portugal (9-4). La derrota d’aquest diumenge contra França (4-3) no ha impedit, gràcies al goal-average, que Alabart aixequés la 12a Taça Latina per a Espanya. Itàlia i França, també amb sis punts, han quedat en segona i tercera posició, respectivament.

El jugador gallec, de 21 anys, ha aconseguit un nou títol en el seu palmarès, ja que va ser tercer en l’edició de la Taça Latina del 2016. Després de l’Europeu sub-17 (2012) i del Mundial absolut als recents World Roller Games de Nanjing, aquest és el tercer títol amb la selecció d’un Alabart que aquesta temporada també ha celebrat la Supercopa d’Espanya i la Copa en el seu primer curs al primer equip del Barça.

En el combinat de l’argentí Alejandro Domínguez també hi han estat presents Nil Roca i Sergi Llorca (cedits al Noia Freixenet), i els exblaugranes Blai Roca (Voltregà), Sergi Aragonès (Noia Freixenet) i Pol Manrubia (Vic).

Estrena de Xano Edo amb Portugal

A part d’Ignacio Alabart, el Barça Lassa també ha estat representat en la selecció de Portugal gràcies a la presència de Xano Edo. El jove porter de 16 anys, que s’ha incorporat aquesta temporada a l’hoquei formatiu blaugrana, va proclamar-se campió en dos dels tres europeus sub-17 que va disputar, i ara s’ha estrenat amb el combinat sub-23.

La seva primera aparició a Saint-Omer va arribar després del descans del partit contra Espanya i, en la tercera jornada d’aquest diumenge, ha completat el partit davant Itàlia (derrota lusitana per 6-4).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut