Follonica – Barça Lassa: Amb la Final Four entre cella i cella!

Follonica – Barça Lassa: Amb la Final Four entre cella i cella!

(18.00 hores) Els blaugrana juguen a domicili l’anada dels quarts de final de la Lliga Europea sabent “a on anem i el que ens juguem”

Després de la contundent victòria contra el Reus (6-0), en que hi havia el liderat en joc, el Barça Lassa torna a tenir un repte important: els quarts de final de la Lliga Europea. L’objectiu és ben clar: superar el Follonica i arribar a una Final Four que l’equip té entre cella i cella. L’eliminatòria tindrà un primer capítol aquest dissabte (18.00 hores) a Itàlia, on l’equip buscarà un bon resultat, i acabarà el 7 d’abril al Palau.

Sabem a on anem i el que ens juguem”, va advertir Edu Castro el dijous, destacant el bon moment de forma de l’equip que dirigeix Enrico Mariotti, que va ser campió de la Copa italiana i que s’ha refet d’un mal inici per acabar la fase regular de la lliga en sisena posició. El Barça Lassa és l’únic dels 16 equips que ha guanyat tots els partits de la fase de grups de la Lliga Europea. “Però ara comencem de zero i juguem contra un grandíssim equip”, va subratllar Castro.

Els blaugrana, amb el jove Àlex Joseph substituint el sancionat Marc Gual, ha volat aquest divendres cap a Itàlia i ha realitzat un últim entrenament al Cappanino de Follonica. Aquesta serà la sisena visita del FC Barcelona  a la localitat  de la Toscana (tres derrotes i dues victòries), on s’han viscut duels que porten bons i mals records per al barcelonisme. El duel de dissabte també serà especial per a Lucas Ordoñez, que va militar al Follonica la temporada 2009/10 i on va guanyar la Copa i va registrar 50 gols en 26 jornades.

El nou esperit guanyador del Follonica

Després de proclamar-se campió d’Europa amb el Reus, Enrico Mariotti ha tornat a impregnar de gen guanyador un Follonica que va començar amb mal peu la lliga italiana. El que va ser jugador blaugrana entre 1996 i 1999 va agafar el relleu a Federico Paghi l’1 de novembre i, des de llavors, “no han parat de créixer”. Van guanyar la Copa davant la seva afició i van anar escalant posicions fins a classificar-se per al play-off en sisena posició.

Enrico, que va formar part del Follonica dels germans Michielon, Bertolucci i Mariotti, durant els anys més gloriosos de l’equip italià, disposa d’un equip “ben trenat defensivament”, amb Giovanni Menichetti com a porter, els italians Pagnini, Banini i Paghi i els argentins Mario Rodríguez, Pablo Saavedra i Lucas Martínez com a peces importants.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut