FC Barcelona Lassa – CP Voltregà: Retorn d’efectius en un moment clau

FC Barcelona Lassa – CP Voltregà: Retorn d’efectius en un moment clau

(20.30 hores) Pau Bargalló i Ignacio Alabart jugaran el primer partit de la temporada com a blaugranes després de ser campions del món davant un Voltregà que posarà a prova l’equip d’Edu Castro

De mica en mica Edu Castro ha anat recuperant tots els efectius per afrontar la setmana clau de la Lliga Catalana. El Barça Lassa rep aquest dimarts (20.30 h) el Voltregà en el duel corresponent als quarts de final de la Lliga Catalana. Ho farà amb dos jugadors més del primer equip: Pau Bargalló i Ignacio Alabart.

Els campions del món van tenir descans en el partit contra el Lleida, i aquest dilluns han realitzat el primer entrenament a les ordres del nou tècnic, que els ha convocat per a la cita de dimarts. L’única absència serà la de Lucas Ordoñez, que va aterrar a Barcelona tot just divendres.

“Ens trobem en plena pretemporada, estem recuperant jugadors i estem treballant bé tàcticament i físicament per estar al millor possible”, ha explicat Edu Castro abans de jugar contra un rival “molt complicat”. “Ens han guanyat els dos últims partits al Palau i segur que ens posaran les coses molt difícils”, ha assegurat.

Pablo Álvarez, que, juntament amb Matias Pascual, va jugar el duel contra l’Alcoi, ha afirmat que veu l’equip “amb molt bones sensacions” i “amb ganes de competir” en un partit en què no hi ha marge d’error per poder jugar la Final a Quatre de la Lliga Catalana (23 i 24 de setembre).

El Voltregà es presenta al Palau Blaugrana després d’haver superat el Palafrugell (6-3) i el Vendrell (4-5) i d’haver perdut contra el Girona (4-5). A les seves files ja no hi ha Ignacio Alabart –que s’estrenarà com a jugador del primer equip després de dos anys de cessió, el capità Dani Rodríguez ni el porter Càndid Ballart. Els de Francesc Linares han incorporat, doncs, dos joves formats a l’hoquei formatiu blaugrana: el porter Blai Roca i el davanter Ignasi López.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut