FC Barcelona Lassa – CH Palafrugell: Torna l’OK Lliga al Palau!

FC Barcelona Lassa – CH Palafrugell: Torna l’OK Lliga al Palau!

(16.00 hores, OK Liga TV) El conjunt blaugrana rep la visita del Palafrugell en un duel inèdit a l’OK Lliga amb l’objectiu de confirmar les bones sensacions

L’OK Lliga torna al Palau Blaugrana. El 26 de maig del 2017, després del duel contra el Girona, Aitor Egurrola va aixecar la 28a Lliga de la secció. Això ja és història, i ara cal tornar a treballar al màxim possible per reconquistar el títol de la regularitat. La primera prova es va superar amb nota contra l’Asturhockey (1-9), i ara toca fer un bon paper davant el Corredor Mató Palafrugell en el duel d’aquest dissabte (16.00 hores, en directe per OK Liga TV i en diferit per Barça TV a les 18.00 hores). “Tenen l’experiència d’haver guanyat ja un partit a l’OK Lliga i vindran al Palau a fer les coses que saben fer bé”, ha expressat Edu Castro.

El Palau Blaugrana acollirà un duel inèdit entre els blaugranes i l’equip del Baix Empordà, que s’estrena a la màxima competició. Els de Xavi Garcia, però, sí que van visitar el Palau aquesta pretemporada per jugar un duel amistós a porta tancada (4-1). “No podem treure conclusions d’aquell partit”, ha advertit Edu Castro, i ha afirmat que el Palafrugell “és un equip ben treballat, amb jugadors que fa molts anys que juguen junts i que són molt ràpids”.

El tècnic blaugrana també ha destacat que el Palafrugell “és un equip que juga molt directe, que obre la pista per buscar el xut exterior, boles interiors i segones opcions”. “També surten molt bé al contraatac i, si no estem bé, ens poden donar un ensurt”.

“Estem il·lusionats per començar l’OK Lliga al Palau”

Després d’haver superar el debut contra l’Asturhockey a Grado, el tècnic ha assegurat: “Hem treballat tota la setmana per créixer en el nostre joc. Estem il·lusionats per començar l’OK Lliga al Palau davant la nostra afició”. En la mateixa línia s’ha pronunciat Pau Bargalló, que ha destacat: El Palafrugell ens posarà les coses difícils perquè és un equip acabat d’ascendir que ja va guanyar el primer partit de Lliga”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut