Els horaris de la Lliga Catalana, confirmats

Els horaris de la Lliga Catalana, confirmats

El Barça Lassa d’Edu Castro jugarà els dos primers partits oficials els divendres 8 i 15 de setembre (en directe per Barça TV)

El Barça Lassa ja té confirmats els horaris dels dos primers partits oficials de la temporada. Els dos duels de Lliga Catalana contra el l’ICG Software Lleida i el PAS Alcoi es jugaran els divendres 8 i 15 de setembre, ambdós en directe per Barça TV. El primer partit serà a les 21.00 hores i el segon, contra els alacantins, serà a les 19.00 hores. Aquests dos duels seran els primers compromisos de l’equip d’Edu Castro davant la parròquia blaugrana.

En el primer duel contra els lleidatans, el tècnic no podrà comptar amb els cinc internacionals (Bargalló, Alabart, Álvarez, Ordoñez i Pascual) i haurà de completar la convocatòria amb cinc jugadors de la base. En cas de superar la fase de grups de la Lliga Catalana, els quarts de final es jugarien el dimarts 19 de setembre i la Final a Quatre seria els dies 23 i 24 de setembre. La següent competició oficial per disputar serà la Supercopa d’Espanya (semifinal contra el Reus Deportiu a Sant Hipòlit de Voltregà) i l’inici de l’OK Lliga arribarà el 7 d’octubre a Grado.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut