El recital golejador de Pablo Álvarez contra l’Arenys

El recital golejador de Pablo Álvarez contra l’Arenys

El davanter argentí, elogiat pels seus companys, va marcar fins a sis gols en la 19a jornada i va superar la xifra de 250 gols a l’OK Lliga com a blaugrana

Pablito és... un killer, un fenomen, un golejador, un matador, un pitxitxi i espectacular. Així van definir Pablo Álvarez els seus companys d’equip a Arenys de Munt (vegeu vídeo), on el davanter argentí va protagonitzar el millor registre golejador a Can Barça. Des de la seva arribada la temporada 2011/12 el de San Juan ja suma 253 gols amb la samarreta blaugrana a l’OK Lliga, però mai no havia fet sis gols o més. L’última vegada que n’havia fet cinc va ser contra el Liceo la temporada 2014/15.

Amb les sis dianes marcades en el partit de diumenge contra l’Arenys de Munt (3-9) Pablo Álvarez va encaminar el triomf que permet tornar a ser líders de l’OK Lliga. Ho va fer oferint tot un recital golejador: va marcar rematant al segon pal, definint dins l’àrea, punxant la bola, rematant de primeres, xutant de pala i engaltant la bola a l’aire i al primer pal. “Hi ha dies que xutes amb els ulls tancats i entren. Avui havien d’entrar”, va explicar Pablo Álvarez després del partit.

Aquesta capacitat de definició és la demostració més evident de la seva condició de pitxitxi de l’equip. A l’OK Lliga suma 27 gols (superat només pels 35 de Raül Marín), i en totes les competicions aquest curs n’ha marcat 34. El segon màxim golejador de l’equip és Pau Bargalló (20). “Sense els companys d’equip seria impossible marcar gols, tinc els millors companys del món i només l’he d’empènyer”. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut