El Barça Lassa d’Edu Castro es posa els patins

El Barça Lassa d’Edu Castro es posa els patins

El tècnic ha dirigit la primera sessió com a primer entrenador destacant que “el Mundial trastoca moltíssim la pretemporada” i que “en moltes competicions assumirem el paper de favorit”

El Barça Lassa 2017/18 ja s’ha posat els patins. Després de les revisions mèdiques realitzades el dimecres, aquest dijous s’ha realitzat el primer entrenament sobre el parquet del Palau Blaugrana. “Tenia moltíssimes ganes de començar. L’estiu s’ha fet massa llarg”, ha comentat el nou tècnic Edu Castro.

El de l’Hospitalet s’ha estrenat com a primer entrenador blaugrana en una sessió en què només ha pogut disposar de quatre jugadors de la primera plantilla: Aitor Egurrola, Sergi Panadero, Marc Gual i Xavi Barroso. Sergi Fernández, amb permís del club, no s’ha exercitat, mentre que Pau Bargalló, Ignacio Alabart, Pablo Álvarez, Matias Pascual i Lucas Ordoñez segueixen preparant el Mundial de Nanjing (Xina). “El Mundial trastoca moltíssim la temporada i el fet de tenir només cinc jugadors fa que tot sigui diferent, però els nois de la base ens ajudaran”, ha dit Castro.

Davant els mitjans de comunicació, Castro també ha subratllat que “intentarem seguir guanyant títols i fer un joc que, estèticament, agradi a tot el món”. “Volem ser un equip pressionant, que ofegui molt la sortida del contrari, que vagi directe a porteria i que proposi un joc d’atac el més espectacular possible”.

Panadero: “Tornem amb il·lusions noves”

Sergi Panadero ha tornat a la feina després d’unes vacances que li han servit per “carregar piles i tornar amb il·lusions noves”. El jugador osonenc ha subratllat que “la meitat de la plantilla no hi és, però els que estem aquí començarem a fer la feina i a agafar les idees noves. Quan arribin els companys, intentarem ajudar-los”. “La base del Barça és potent i segur que els nois ens ajudaran en els partits de Lliga Catalana”.

Panadero també ha comentat que un dels objectius de la temporada és “arribar a la Final Four i intentar-la guanyar”. I sobre el nou company Ignacio Alabart, ha dit: “Al Voltregà ha crescut molt i està en línia ascendent. Esperem que ens aporti el que ha demostrat que sap fer”. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut