Edu Castro: “Tenim dues opcions per ser primers de grup i ho volem enllestir com més aviat millor”

Edu Castro: “Tenim dues opcions per ser primers de grup i ho volem enllestir com més aviat millor”

El Barça Lassa afronta el desplaçament a Forte dei Marmi amb la voluntat de puntuar per consolidar la primera plaça davant “un equip molt intens”

El Barça Lassa afronta aquest dissabte (21.00 hores, CERH TV) la cinquena jornada de la Lliga Europea a Forte dei Marmi amb la voluntat de segellar la primera posició del Grup C. “Tenim dues opcions per ser primers de grup; aquesta és la primera i ho volem enllestir com més aviat millor”, ha expressat Edu Castro. La classificació matemàtica per als quarts de final va arribar després de superar el Benfica (2-0), i ara, a Itàlia, podrien fer un gran pas per creuar-se als quarts de final amb el segon del grup B: el Follonica italià o el La Vendeenne francès.

“Espero un partit semblant al del Palau (2-0)”, ha pronosticat el tècnic blaugrana, i ha comentat que els de Pierluigi Bresciani són “un equip molt intens, que defensa molt junt i amb un joc molt controlat”.

El jugador Lucas Ordoñez també ha subratllat: “L’objectiu és quedar primers de grup i ara tenim la primera opció per aconseguir-ho”. En cas de no puntuar, s’hauria de fer en el partit del Palau contra el Montreux (3 de març).

“Marc Gual és una baixa molt important”

Davant dels mitjans de comunicació, Edu Castro i Lucas Ordoñez també s’han pronunciat sobre l’absència del 3 blaugrana, sancionat durant sis mesos a la Lliga Europea. “És una baixa molt important i, si tot segueix així, no el tindrem en una competició importantíssima”, ha expressat Edu Castro. “Hem d’intentar ser com més competitius millor, i intentarem guanyar la competició sense ell”, ha afegit, i ha destacat que es tracta d’“un jugador que ens fa estar molt ordenats, que aporta moltes coses en totes les fases del joc”.

En el mateix sentit s’ha expressat el seu company Lucas Ordoñez: “És un jugador molt important per a nosaltres, per com és dins i fora de la pista”. “Durant tota la carrera ha demostrat que no juga amb mala llet, i ara hem de fer un esforç més entre nosaltres perquè es noti menys la seva absència”, ha finalitzat. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut