Edu Castro serà entrenador del Barça Lassa una temporada més

Edu Castro serà entrenador del Barça Lassa una temporada més

El FC Barcelona executa la temporada opcional del contracte d’Edu Castro, que continuarà a la banqueta del Palau Blaugrana el curs 2018/19

El FC Barcelona Lassa ha decidit executar la temporada opcional del contracte d’Edu Castro, que continuarà sent l’entrenador del Barça Lassa el curs 2018/19. Castro, de 51 anys i a l’estructura de la secció blaugrana des del 2005, està realitzant el seu primer exercici com a primer entrenador del Barça Lassa. Actualment, l’equip es troba líder de l’OK Lliga, classificat per als quarts de final de la Lliga Europea i amb optimisme per afrontar la Copa del Rei.

El tècnic, nascut a Vigo i crescut a l’Hospitalet, va ser presentat com a primer entrenador de la secció d’hoquei patins el juny del 2017, agafant el relleu a Ricard Muñoz i amb un contracte d’una temporada més una d’opcional que el club ha decidit executar. “S’ha treballat molt des de principi de temporada, el projecte està complint totes les expectatives i no crec que sigui prou important, a vegades, aconseguir un títol per prendre una decisió”, ha explicat Toni Miró.

El mànager de la secció també ha mostrat la “confiança” cap al projecte d’Edu Castro: “És una aposta que vam fer en el seu moment. Els projectes s’han de valorar també per poder-los complir a llarg termini”. Miró també ha comentat: “Ara ve la Copa del Rei i, si la guanyem, serà una confirmació” del treball diari. “Si no la guanyem, seguirem treballant, perquè el dia a dia és més important”.  

Edu Castro: “Agraeixo l’oportunitat de continuar en aquest grup meravellós i al millor club del món”

El tècnic blaugrana, per la seva banda, s’ha mostrat “molt content” per tenir confirmada la seva presència a la banqueta del Palau Blaugrana la temporada 2018/19. “Agraeixo la confiança que se’ns ha donat a mi i a tot l’equip de treball”, ha expressat dirigint-se al mànager de la secció, Toni Miró, al director de l’Àrea d’Esports Professionals, Albert Soler, i al directiu Josep Ramon Vidal-Abarca. També ha sentenciat: “Se’ns dona l’oportunitat de continuar en aquest grup meravellós i al millor club del món en el nostre estimat esport”.

Castro, que va arribar als 30 partits com a primer entrenador blaugrana aquest diumenge contra el Caldes (7-2, amb un balanç de 26 victòries, dos empats i dues derrotes), ha considerat també que es tracta del “reconeixement a la tasca que estem fent amb un model de joc molt determinat”. L’equip va guanyar la Supercopa al setembre del 2017 i ara està a punt per afrontar els nous reptes: “Falta acabar-ho d’arrodonir en les setmanes que ens venen”. “Hem de mantenir el liderat de l’OK Lliga, hem d’assolir la primera posició al grup de la Lliga Europea i hem d’anar a la Copa del Rei a revalidar el títol”. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut