Edu Castro i Pau Bargalló: “Estem en un bon moment”

Edu Castro i Pau Bargalló: “Estem en un bon moment”

El Barça Lassa visita aquest diumenge la pista de l’Arenys de Munt amb la mentalitat de “fer un partit seriós i intens”

Encadenant tretze partits sense conèixer la derrota, el Barça Lassa juga aquest diumenge (12.15 hores) a Arenys de Munt el primer partit d’un mes de febrer exigent en que es vol segellar la primera posició del grup europeu i també aixecar el títol de Copa del Rei. Abans de tot això, però, cal seguir sumant de tres en tres d’una OK Lliga “molt ajustada”. Segons paraules d’Edu Castro, “estem en un bon moment i estem mentalitzats que, a Arenys, hem de fer un partit seriós i intens”.

Davant el nouvingut a la categoria, el Barça Lassa va guanyar 2-0 al Palau en la primera volta de l’OK Lliga. Aquell duel serveix ara “per saber que l’Arenys, defensivament, ho fa molt bé i que ens costarà molt obrir el partit”. “Tenen un contraatac molt perillós i els equips que estan a la part baixa hi són per puntuació, però no per no ser competitius”, ha advertit Edu Castro aquest divendres després del penúltim entrenament de la setmana.

Pau Bargalló: "Estem en una bona línia i no l'hem de perdre"

En el mateix sentit s’ha pronunciat Pau Bargalló: “Al Palau ens va costar molt guanyar, va ser un partit travat i sabem que, a la seva pista, ens costarà molt endur-nos els tres punts”. L’Arenys és l’avant-penúltim classificat de l’OK Lliga però segueix lluitant per a la permanència.

Pau Bargalló, que encadena cinc partits veient porteria, ha declarat com ha de jugar l’equip a la localitat del maresme: “Hem de ser nosaltres mateixos i hem de fer el nostre joc. “Estem en una bona línia i no l’hem de perdre per seguir sumant de tres en tres. Tenim el Liceo a prop i sabem que depenem de nosaltres mateixos”.

Només 18 gols encaixats en 18 jornades

L’equip afronta la 19a jornada de l’OK Lliga havent encaixat només 18 dianes en 18 jornades: “Quan falla tot hi ha dos porters boníssims a la porteria, que ens mantenen moltes vegades a zero. També intentem minimitzar les possibilitats d’arribada a porteria i fixar molt ràpid tots els contraatacs possibles”, ha dit Edu Castro, destacant que aquesta mitjana d’un gol per partit “ens dona fiabilitat”. “Volem que continuï i que això també ens porti una gran fiabilitat en atac, que és el que busquem”. I Bargalló ha afegit: “Estem fent un gran treball defensiu i tenim dos porters espectaculars que ens ajuden moltíssim”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut