Edu Castro: “Estem aconseguint els principis bàsics que ens vam proposar”

Edu Castro: “Estem aconseguint els principis bàsics que ens vam proposar”

El tècnic blaugrana es mostra satisfet per l’inici de l’OK Lliga abans de visitar el Vendrell però assegura que el bon joc “s’ha de refermar jornada rere jornada”

Guanyar la Supercopa d’Espanya i sumar dues victòries contundents en l’inici de l’OK Lliga han suposat una injecció de confiança en el Barça Lassa d’hoquei patins. “Estem aconseguint els principis bàsics que ens vam proposar al principi de la temporada: pressionar molt i ser ràpids a l’hora de buscar la porteria”, explica Edu Castro, tot advertint que “això s’ha de refermar jornada rere jornada”.

Després de superar l’Asturhockey (1-9) i el Palafrugell (7-1) ara toca aquest dissabte (16.00 hores, Esport3) visitar el Vendrell a Calafell, ja que el pavelló vendrellenc estarà en obres al llarg d’aquesta temporada. “Calafell està a prop de Vendrell i tenen una afició molt fidel, així que no serà una pista neutral”, comenta l’entrenador. I afegeix: “No és el seu pavelló però no crec que els afecti gaire. A més, és una pista que coneixem bé perquè el Calafell va estar a l’OK Lliga fa dues temporades i crec que ens adaptarem bé”.

Sobre el pròxim rival, Castro assenyala que el Vendrell “té sis jugadors de primeríssim nivell” i que aquest estiu “ha fitxat molt bé” amb les incorporacions del porter Gerard Camps i del davanter Cristian Rodríguez (Vic), que han substituït Xixi Creus (Lleida) Francesc Gil (retirat), Roger Molina (Valls) i Martí Zapater (Noia Freixenet).

La sortida de Jordi Garcia cap al Reus també ha establert un tàndem a la banqueta format per dos entrenadors de la casa com Gonzalo Medina i Xavier Nicolás. “Fan un joc molt treballat a tres quarts de pis i després reculen per tenir xut exterior. I tenen quatre jugadors esquerrans, que curiosament van ser titulars contra el Caldes”, explica Castro.

El Vendrell suma tres punts després de guanyar el Girona (3-1) i perdre contra el Caldes (4-2). “Hem d’intentar posar-nos per davant en el marcador perquè ells tinguin a la memòria que han perdut l’últim partit, ja que això sempre pot generar algun dubte”, argumenta el tècnic de L’Hospitalet. “Llavors hem de tenir l’escenari de partit que volem, córrer el màxim possible en les transicions i tenir també un joc controlat en atac”.

Lucas Ordoñez: “Ens hem adaptat a les idees noves i estem molt cómodes”

L’argentí Lucas Ordoñez també ha comparegut davant dels mitjans de comunicació per valorar un Vendrell “que s’ha reforçat” i contra el qual s’haurà de “ser fidels al nostre joc”. En aquest sentit, el ‘5’ blaugrana comenta que els cinc mundialistes van arribar més tard i que “al principi va costar adaptar-se perquè eren idees noves, però ara ja ens hem adaptat i estem molt còmodes”.

Sobre el bon inici d’OK Lliga, Ordoñez subratlla que “estem jugant bé” però “no crec que a tots els partits puguem marcar tants gols”. “Això tot just comença. L’OK Lliga és molt llarga i estem treballant perquè el dissabte sigui millor”, finalitza.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut