Reus Deportiu - Barça Lassa: Classificats per a la final de la Lliga Europea! (2-4)

Reus Deportiu - Barça Lassa: Classificats per a la final de la Lliga Europea! (2-4)

Els blaugranes superen el vigent campió d’Europa i disputaran la final aquest diumenge (13.30 hores) contra l’equip amfitrió, el Porto

Lluitaran per la 22a Lliga Europea aquest diumenge contra el Porto. El Barça Lassa s’ha imposat per 2-4 al vigent campió, el Reus Deportiu, en un duel en què els barcelonistes han anat en tot moment per davant al marcador. Els golejadors han estat Pau Bargalló, Xavi Barroso, Lucas Ordoñez i Pablo Álvarez en una semifinal en què Aitor Egurrola ha aturat quatre faltes directes a la segona meitat.

El duel començaria amb els dos conjunts disputant un hoquei amb ritme alt i amb el Barça Lassa buscant el gol des de la primera jugada. D’aquesta manera, els homes d’Edu Castro s’han avançat al minut 2 amb una diana de Pau Bargalló. El barcelonista ha enviat un xut de pala creuat que ha situat el 0-1. El Reus, però, no s’ha arronsat i ha respost ràpidament igualant el marcador. Un xut de pala llunyà de Raul Marín ha suposat l’1-1.

Amb l’empat, el duel s’ha mantingut molt elèctric i amb ocasions per a tots dos equips. Primer seria Pau Bargalló, i posteriorment amb un xut llunyà, però en les dues ocasions el Barça Lassa s’ha topat amb el porter Càndid Ballart. Pel que fa al conjunt reusenc, el perill arribava sobretot a través de Raul Marín, però sense fortuna als darrers metres. Enmig de l’intercanvi d’ocasions perilloses entre blaugranes i reusencs, Ignacio Alabart ho ha provat amb dos xuts des de lluny. El Reus ha tingut una doble ocasió, però Sergio Fernández s’ha mostrat molt segur en tot moment.

Sis minuts de domini blaugrana

Xavi Barroso no ha desaprofitat l’ocasió de situar els culers per davant des del punt de penal al minut 19 (1-2). Aquesta diana els ha anat molt bé, als culers, i a partir d’aquest moment han plantejat un joc molt fluid i amb clares ocasions de gol. En una recuperació de Barroso arribaria el tercer gol barcelonista, transformat per Lucas Ordoñez després de definir perfectament un bon contraatac.

El control del Barça Lassa era total, i l’equip ho ha aprofitat per continuar ampliant la diferència. En aquesta ocasió ha estat Pablo Alvarez qui ha firmat un gran gol, aixecant i picant la bola des del darrere de la porteria. Una gran diana que posava la cirereta a uns molt bons minuts dels d’Edu Castro. Amb l’1-4, el marcador ja no s’ha mogut en aquesta primera meitat.

Egurrola, immens sota pals

A la represa, Aitor Egurrola ha entrat en substitució de Sergio Fernandez a causa d'unes molèsties al braç dret. Pablo Álvarez no ha pogut ampliar la renda en un llançament de falta directa per la desena falta reusenca. El de San Juan s’ha topat amb Càndid Ballart. El duel ha mantingut el ritme de l’inici, i s’ha pogut veure un intercanvi d’ocasions entre els dos equips. El Reus no ha pogut superar els barcelonistes en cap dels quatre llançaments de falta directa que ha tingut, tots aturats per Aitor Egurrola. El porter del Barça ha demostrat una gran seguretat sota pals en tot moment.

El Reus, però, ha aprofitat la superioritat numèrica que li ha donat la targeta blava a Pau Bargalló en la segona falta directa. Els homes de Jordi Garcia han retallat diferències per situar el 2-4 amb un gol de Raul Marín. Els blaugranes han pogut mantenir l’avantatge, i Alabart l’hauria pogut ampliar en els darrers segons després de la quinzena falta del Reus. D’aquesta manera, el Barça Lassa lluitarà aquest diumenge a partir de les 13.30 hores per la 22a Lliga Europea, i ho farà contra l’equip amfitrió, el Porto, que s’ha imposat per 5-2 a l’Sporting Club de Portugal. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut