Palafrugell – FC Barcelona Lassa: Una primera visita exitosa (0-7)

L’equip blaugrana, que jugava per primera vegada a Palafrugell, ha aconseguit una àmplia golejada que li permet seguir l’estela del líder

El FC Barcelona Lassa d’hoquei patins ha aconseguit una gran victòria en la seva primera visita a Palafrugell. Perquè, en un duel inèdit a l’OK Lliga, els d’Edu Castro s’han aconseguit imposar per un ampli 0-7, amb un doblet de Pablo Álvarez i els gols de Gual, Ordoñez, Pau Bargalló, Panadero i Barroso. Així doncs, amb 1 derrota, 2 empats i 14 victòries –l’última en aquesta jornada 17–, els blaugranes continuen a un punt del Liceo, el líder, que ha guanyat l’Asturhockey (1-5).

Tot plegat ha estat possible després d’un partit que s’ha començat a obrir molt ràpidament. Concretament als 25 segons de joc, quan Marc Gual ha caçat un rebot i ha engaltat la bola a l’aire per inaugurar el marcador (0-1, min 1). Perquè, a partir d’aquí, el domini blaugrana ha anat en augment. I és que, tot i que el Palafrugell ha tingut l’empat en un penal de David Carles, Egurrola ha aconseguit aturar la pena màxima per mantenir un avantatge que Lucas Ordoñez s’ha encarregat d’ampliar minuts més tard –l’argentí ha marcat un autèntic golàs amb un xut de pala a l’escaire (0-2, min 13).

S’arrodoneix la golejada

El 0-2 no s’ha mantingut durant gaire estona a la segona part i quatre gols en sis minuts han estat massa per als locals. Primer Bargalló ha clavat un bon xut de cullera des de la frontal (0-3, min 28), mentre que Panadero ha fet el 0-4 de penal (min 28). Un doblet ràpid de Pablo Álvarez (min 32 i min 33), a més, ha posat el resultat de 0-6 al marcador. Però la golejada no ha acabat aquí, perquè Barroso, també de penal, ha aconseguit fer el 0-7 (min 42) que ha resultat ser definitiu.