Lloret Vila Esportiva - Barça Lassa: Victòria construïda des de la porteria (0-1)

Lloret Vila Esportiva - Barça Lassa: Victòria construïda des de la porteria (0-1)

Sergi Fernández ha estat el gran artífex del triomf blaugrana a la pista del Lloret, on els blaugranes, tot i la insistència ofensiva, només han pogut marcar un gol

En el partit de la jornada 10 de l’OK Lliga s’ha materialitzat la novena victòria en la competició domèstica. El bon partit de Sergi Fernández, que ha aturat un penal i una falta directa, i Marc Gual, amb un gol, ha permès aconseguir els tres punts i continuar una setmana més al capdamunt de la classificació.

El ball d’ocasions deixa pas al domini blaugrana

El partit ha començat amb molt de ritme per part d’ambdós conjunts, que han aportat perill a les dues porteries. La porteria blaugrana l’ha ocupat Sergi Fernández, que ha quallat bones aturades. Sota la batuta de Marc Gual, de manera progressiva els homes d’Edu Castro s’han anat assentant a la pista del Lloret i han dominat el partit. Els culers han persistit en la recerca del gol i les ocasions més clares han vingut quan el Lloret ha hagut de defensar amb tres homes.

Una vegada el conjunt local ha recuperat l’home expulsat, ha gaudit d’un penal. Però Sergi Fernández i el travesser han evitat el primer gol del matx. En la següent acció, el Barça no ha perdonat i s’ha avançat al marcador gràcies a un llançament de cullera de Marc Gual, que ha marcat la seva sisena diana de la temporada. Aquest gol ha estat un punt d’inflexió en el tempo del partit i el ritme frenètic ha decaigut. El Barça Lassa ha controlat en tot moment la primera meitat, però el matx no s’ha trencat tal com anunciava la jerarquia blaugrana.  

Sergi Fernández manté la porteria a zero

El porter blaugrana ha sostingut la inspiració de la primera meitat, i als primers compassos de la segona ha protagonitzat una triple aturada. Del control blaugrana s’ha tornat al ritme vertiginós, que hauria pogut propiciar la diana de qualsevol equip. La bola aturada en contra del Barça Lassa ha tornat a ser protagonista. Una falta directa a favor del Lloret s’ha tornat a trobar amb un brillant Sergi Fernández. Els blaugranes també han comptat amb una falta directa a favor, però Pau Bargalló no ha aconseguit ampliar l’avantatge al marcador.  

Tot i l’empenta ofensiva del Lloret i del Barça Lassa, l’electrònic no s’ha mogut. L’oportunitat més clara s’ha topat amb el pal de la porteria local, i Matias Pascual ha connectat un xut molt llunyà a falta de tres minuts per al final. A partir d’aquest moment els blaugranes han alentit el ritme del matx i no han vist perillar en cap moment el resultat favorable.

El següent compromís dels homes d’Edu Castro serà dimecres al Palau Blaugrana contra l’Igualada (12.30 hores), corresponent a la jornada 11 de l’OK Lliga. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut