Igualada Rigat – Barça Lassa: Triomf clau a domicili (4-6)

Els blaugranes s’han imposat a l’Igualada en un partit molt intens en què han valgut els gols de Lucas Ordóñez, Pablo Álvarez (2), Sergi Panadero, Pau Bargalló i Matías Pascual

En l’esprint final del campionat cada jornada és clau per aconseguir el títol. El Barça ho sap, i en la jornada 26 no ha fallat en el seu duel contra un Igualada que era l’únic equip que havia guanyat les últimes cinc jornades de Lliga. Amb gols de Lucas Ordóñez, Pablo Álvarez (2), Sergi Panadero, Pau Bargalló i Matías Pascual els blaugranes han sumat una victòria molt important per continuar líders en solitari.

El Barça ha sortit a la primera meitat decidit a sentenciar el matx com més aviat millor. Malgrat buscar la porteria amb insistència, als primers minuts s’ha topat amb una defensa local molt ben posicionada i que ha impedit qualsevol ocasió de perill. Però poc després els d’Edu Castro han demostrat per què són els líders de la competició i han aconseguit marcar dos gols en dos minuts màgics. El primer l’ha aconseguit Lucas Ordóñez al minut 10 gràcies a un formidable llançament llunyà (0-1). El segon ha estat obra de Pablo Álvarez, que ha transformat des del segon pal una bona assistència de Panadero (0-2). Els d’Igualada, que han atacat la porteria de Sergio Fernández en diverses ocasions, no han pogut batre’l, i amb aquest resultat s’ha arribat al descans.

Màxima intensitat

La segona meitat ha començat frenètica. En el primer minut l’Igualada ha tingut una ocasió claríssima per retallar distàncies, però Sergio Fernández ha tret amb el casc i, en el contraatac de la mateixa acció, Sergi Panadero ha aconseguit foradar la porteria de Deitg (0-3).

Els aficionats que s’han apropat a veure el partit a Les Comes han pogut viure un altre moment de bogeria en què els dos conjunts s’han repartit gols en cada acció ofensiva que han intentat. Primer ha estat Pablo Álvarez per al Barça desviant un tir llunyà (0-4). Un minut després, Sergi Pla ha inaugurat el marcador per a l’Igualada (1-4). En la següent jugada, Matías Pascual ha situat l’1-5 al marcador, i un minut després Tety Vives ha transformat un penal (2-5). Tot i semblar impossible, en els següents dos minuts encara hi ha hagut dos gols més: primer Pau Bargalló de falta directa per situar el 2-6, i després Sergi Pla, en una altra falta directa, ha fet el 3-6.

El partit ha entrat en una fase de pausa durant la qual els locals encara han pogut marcar un quart gol mitjançant Tety Vives. Amb aquest s’ha arribat al final del duel. Finalment, triomf blaugrana per sumar de tres i continuar liderant en solitari la classificació amb quatre punts d’avantatge.