FC Barcelona Lassa – Citylift Girona: Una segona part de remuntada al Palau (4-3)

La tripleta argentina del Barça iguala tres gols en contra, i un llançament de Barroso a l’últim minut del partit capgira el marcador i regala la victòria als blaugranes

Nit de remuntada al Palau Blaugrana. El FC Barcelona Lassa d’hoquei patins finalitza la jornada 6 de l’OK Lliga amb èxit, després d’aconseguir un triomf contra el Girona. Suat i lluitat fins al final, perquè els d’Edu Castro han hagut de fer front a un 0-2, primer, i a un 1-3 a la represa, per sumar una nova victòria. Els gols de Pablo Álvarez, Lucas Ordoñez, Matias Pascual i Xavi Barroso, aquest darrer a l’últim minut del partit, han permès als blaugranes capgirar el marcador i endur-se un triomf molt important.

Perquè no ha estat un partit fàcil, ja que el Girona ha extrapolat el seu bon inici de temporada al parquet del Palau i s’ha mostrat fort defensivament. Especialment a la primera meitat, en què dos gols ràpids de Raúl Pelicano, a més, han fet que el marcador al descans fos de 0-2. Primer, per una acció individual del jugador, que ha acabat amb la bola per l’escaire dret d’Egurrola (0-1, min 5). Aproximadament deu minuts més tard, i després que el Barça no pogués superar ni la defensa del Girona ni un Llaverola molt segur, ha arribat el 0-2 (min 17), en un contraatac culminat pel mateix Pelicano.

La tripleta argentina empata el duel

Però mai diguis blat fins que no el tinguis al sac i ben lligat. I menys contra el Barça, perquè els d’Edu Castro han començat l’operació remuntada després del descans. Primer Pablo Álvarez ha reduït diferències, amb una jugada personal sortint des del darrere de la porteria (1-2, min 29). Tot i que el mur de Jaume Llaverola i un gol de penal de Marc Palau han tornat a posar els dos gols de renda (1-3, min 34), els culers no s’han rendit.

Així, Lucas Ordoñez ha aconseguit fer el 2-3, en una falta directa perfectament executada (min 41), i Matías Pascual s’ha regirat dins l’àrea per empatar amb una rematada creuada (3-3, min 45).

Barroso culmina la remuntada

Amb tot obert, qui més ho ha intentat ha estat el Barça. I dins del grup blaugrana, el protagonista ha estat Xavi Barroso. Havia avisat, de fet, en dos llançaments que s’han estavellat contra el pal, tots dos al minut 48, però finalment, i a un minut per al final, ha pogut celebrar l’acció del triomf. I és que ha fet el 4-3 definitiu després de caçar un rebot i enviar la bola al fons de la porteria per permetre que els d’Edu Castro marxin a dormir empatats a punts amb el Liceo (18), precisament abans de rebre’l al Palau el proper dissabte, en la jornada 7 de l’OK Lliga.