Barça Lassa – CP Vic: Amb pas ferm cap a la Lliga! (10-0)

Les dianes de Panadero i Barroso, el doblet d’Alabart i els hat-tricks de Pablo Álvarez i Lucas Ordoñez donen el triomf als d’Edu Castro al Palau en un partit dominat des de l’inici i que ha acabat amb golejada

La jornada 27 de l’OK Lliga deixa el Barça Lassa d’hoquei patins un pas més a prop del títol de Lliga. Perquè els d’Edu Castro han aconseguit una golejada d’escàndol contra el Vic al Palau (10-0) i mantenen els quatre punts de marge respecte del Liceo, segon classificat, però ja a manca de tres jornades per al final. Els gols de Panadero i Barroso, el doblet d’Alabart i els hat-tricks de Pablo Álvarez i Lucas Ordoñez ho han fet possible en un partit que s’ha dominant des de l’inici.

Perquè, amb bon joc, els blaugranes han sortit a la pista i ràpidament ja han posat les bases del triomf. La defensa del Barça, alta, ha dificultat que el Vic trobés la porteria defensada per Egurrola, que ha intervingut amb encert quan ha estat necessari. A l’altra banda, i malgrat les bones aturades d’Ernest Burgaya i les rematades al travesser de Pablo Álvarez (min 19) i Matías Pascual (min 22), el Barça ha pogut marxar al descans amb un resultat ampli, també en part perquè ha aprofitat el joc des del segon pal.

Primer, perquè Panadero ha culminat una bona jugada per inaugurar l’electrònic (1-0, min 4). Posteriorment, perquè Alabart ha aprofitat una assistència de Marc Gual per ampliar distàncies (2-0, min 14). I, just abans del descans, gràcies al fet que Pablo Álvarez ha definit a la perfecció, també des del segon pal, després d’una bona triangulació blaugrana i amb assistència d’Alabart (3-0, min 24).

Sense canvi de guió

Ni el pas pels vestidors ni el resultat han reduït la potència del Barça, que ha continuat sent superior. El seu joc s’ha transformat ni més ni menys que en set gols més que han tancat la golejada. Ordóñez, que ha fet el primer i l’últim gol del segon temps, ha aconseguit un hat-trick, mentre que Pablo Álvarez ha sumat dues dianes més al seu compte personal –amb la de la primera part ja en suma 44 a l’OK Lliga–. Barroso, amb un xut llunyà, i Ignacio Alabart, amb un túnel i una finta abans de la materialització del 8-0, també han participat en el 10-0 final.

El resultat, còmode, ha permès al Barça sumar els tres punts i continuar comandant amb fermesa la classificació de la Lliga. El diumenge que ve, contra el Lleida (12 h), el títol encara es pot acostar més.