CP Vic – Barça Lassa: Empat sobre la botzina (3-3)

CP Vic – Barça Lassa: Empat sobre la botzina (3-3)

Els blaugrana, amb un gol de Bargalló a falta de 48 segons, salven un punt en un matx molt competit, en el que ha estat el primer empat de la temporada

Repartiment de punts entre el CP Vic i el Barça Lassa (3-3) a l'Olímpic. Els culers han empatat sobre la botzina amb un gol de Bargalló a falta de 48 segons, salvant un punt en un matx molt competit fins a l'últim sospir. Els d'Edu Castro, després de l'esforç de dissabte a Lisboa, no han pogut sumar els tres punts en el que ha estat el primer empat de la temporada. Amb aquest resultat, els culers se situen segons a la classificació, dos punts per sota del Liceo (ha guanyat 2-4 a l'Igualada) i quatre per damunt del Reus.

Tot i així, el Barça Lassa ha dut el pes del partit durant el primer temps, arribant amb perill a la porteria contrària i mostrant una gran fermesa defensiva. Malgrat les innombrables ocasions barcelonistes durant els primers minuts el gol s'ha resistit, amb l'exblaugrana Tavi Tarrés sota pals salvant als locals. A més, Sergi Panadero, amb un cop amb la bola, ha hagut de ser substituït i no ha pogut tornar a jugar.

La superioritat a la pista, però, s'ha pogut veure reflectida al marcador als 15 minuts de joc quan Lucas Ordoñez ha avançat als d'Edu Castro (0-1) amb una bona rematada de cullera des de l'exterior de l'àrea. La reacció local ha estat immediata i Mia Ordeig, amb una rematada al segon pal, ha tornat a igualar el matx (min. 17). Als darrers compassos del primer temps, els blaugrana han tingut diverses ocasions per tornar a avançar-se al marcador, però sense fortuna en la definició.

Els locals capgiren

La segona meitat, però, no ha començat de la millor manera per als culers: als quatre minuts de joc, Borja López en una rematada dins l'àrea, ha avançat al Vic (min. 29, 2-1). El matx prosseguia amb tots dos equips arribant a les 10 faltes gairebé a la par, però ni primer Borja López (min. 31) ni després Pablo Álvarez (min. 32) han pogut superar als porters en els llançaments de falta directa. A més, el partit es posava més coll amunt per als blaugrana quan Mia Ordeig culminava el seu doblet marcant el 3-1 (min. 37) rematant un contraatac al segon pal.

Tot i així, el Barça Lassa no ha tirat la tovallola i ho ha seguit intentant, fins que ha arribat el 3-2 que tornava a ficar als blaugrana dins del partit (min. 40). Bona assistència de Bargalló des de darrere de la porteria i Lucas Ordoñez, de primeres, ha afusellat la meta local marcant el seu doblet. Amb el gol, els culers s'han bolcat en atac en busca de l'empat, i amb tots dos conjunts amb 14 faltes, la 15a falta ha caigut del cantó barcelonista, permetent als locals disposar d'una altra falta directa. Així i tot, Egurrola ha aturat a la perfecció davant Pol Manrubia (min.47) i ha mantingut les opcions d'aconseguir sumar un resultat positiu.

Final trepidant

A falta de 48 segons, Pau Bargalló amb un tir des de la dreta, ha anotat el definitiu empat a tres a un marcador que ja no es tornaria a moure, tot i que els culers han disposat de les últimes arribades als darrers segons del matx. Finalment, repartiment de punts (3-3) en un partit trepidant, amb molta intensitat i disputat fins al darrer segon. Ara, els blaugrana rebran la visita del Lleida el proper divendres al Palau (21.00 hores) en el matx corresponent a la 13a jornada de lliga.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut