Citylift Girona CH – Barça Lassa: Remuntada de líders (4-7)

El Barça Lassa ha superat el Girona en un partit plegat de gols i que serveix per mantenir el liderat una jornada més

Els barcelonistes s’han endut una valuosa victòria en la seva visita a Girona després de remuntar un duel trepidant (4-7) en què no ha faltat l’emoció i en què han destacat Barroso, Panadero i Pablo Álvarez, amb dos gols cadascun. L’altra diana l’ha anotat Lucas Ordóñez després d’una majestuosa jugada individual.

La primera part ha començat amb un gol matiner del Girona al minut 6, obra de Raúl Pelícano. No obstant això, l’alegria gironina ha durat poc, ja que ha trobat la resposta culer per part de Barroso, que, després d’un rebot, ha introduït la pilota dins la porteria local (min 12). Als dos minuts el mateix protagonista enviava una contundent pilota a l’escaire i transformava el segon per als culers (min 14). El Citylift Girona no s’ha donat per vençut i ha capgirat el marcador amb gols de Raúl Pelícano (min 15) i David Gelmà (min 16), després d’un penal. El Barça Lassa ha tingut llavors uns grans moments en atac i, finalment, Pablo Álvarez ha empatat el marcador a tres gols al minut 23 abans d’arribar a la segona meitat.

Remunten amb solvència

Malgrat que la segona meitat ha començat amb el tercer gol de Pelícano, que ha suposat el 4 a 3 al marcador, el conjunt culer s’ha sabut refer i ha dominat les ocasions dels següents minuts, durant els quals s’evidenciava una pluja de gols. I així ha estat. Panadero, als minuts 27 i 31, ha aconseguit doblegar la porteria local (4-5). Llavors, el protagonisme l’ha aconseguit Lucas Ordóñez, després de realitzar una jugada individual de pel·lícula, driblant tots els jugadors que sortien al seu pas i marcant davant l’oposició de la defensa gironina (4-6). El marcador l’ha tancat Pablo Álvarez en un xut llampec que ha estat impossible d’aturar per al porter local (4-7).

El partit ha tingut les absències de Pau Bargalló, per als culers, i de l’exblaugrana Oriol García i Manel García, per als de Ramón Benito. Amb aquest triomf els d’Edu Castro superen el primer dels tres grans duels que han de disputar aquesta setmana. El pròxim, el dimarts 13 a la complicada pista del Liceo, el segon classificat de la Lliga.