Barça Lassa - Voltregà: Empat i festa blaugrana al Palau (5-5)

Barça Lassa - Voltregà: Empat i festa blaugrana al Palau (5-5)

Un matx amb alternatives a l’electrònic ha desembocat en un resultat igualat en un Palau que ha viscut una festa plena de trofeus

Empat frenètic (5-5) que no ha impedit la festa al Palau. Al començament, l’esportivitat del Voltregà s’ha vist reflectida en forma de passadís als culers per haver guanyat l’OK Lliga la jornada anterior davant el Lleida i la Lliga Europa contra el Porto -Egurrola ha sortit amb el trofeu europeu al parquet. A més, Barroso i Lucas Ordoñez, autors d’un gol cadascun, han rebut un homenatge del Club, en forma de samarreta, i dels aficionats culers, amb una pancarta que deia “Xavi i Lucas sou dels nostres”. Al final del matx, les serpentines han fet acte de presència quan el Barça Lassa ha aixecat el títol de Lliga.

Alternatives al marcador

Infinitat d’episodis per acabar la primera meitat amb igualtat al marcador. En els primers compassos de partit la bola s’ha posat en harmonia amb Egurrola. El porter blaugrana ha tancat la porta, en dues ocasions, al gol visitant. Però el Barça Lassa s’ha enfundat la màscara d’amfitrió perfecte (13 victòries i 2 empats al Palau Blaugrana a l’OK Lliga) i ha controlat el matx fins que el Voltregà ha situat l’empat a l’electrònic (2-2, min 25).

Dos gols culers en dos minuts havien estat la clau per aconseguir governar el partit. Un dels principals invitats de la festa, Ordoñez, ha mostrat la seva qualitat en transformar una falta directa. Prèviament, Alabart havia obert l’electrònic amb una bona definició. La gresca acústica s’ha instal·lat a la pista culer, i més quan els d’Edu Castro han hagut de refer-se de l’empat i de l’avantatge visitant a la segona part.

Empat final

Un altre dels actors principals de la festa blaugrana no ha fallat a la cita amb el gol. Barroso, amb un llançament de falta directa, ha posat el 3-2. El Voltregà ha troncat la totalitat de la festa culer. Pau Bargalló havia capgirat l’electrònic amb dos gols que han situat el 5-4, però els visitants han deixat el marcador en el definitiu 5-5. Tot i l’empat, els d’Edu Castro s’han acomiadat de la OK Lliga al Palau invictes –resta un partit fora de casa, contra el Freixenet– i han aixecat el trofeu de campions envoltats de confeti i d’una afició entregada a l’equip.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut