Barça Lassa-Recam Làser Caldes: Golejada de líder (7-2)

Els d’Edu Castro s’imposen de forma clara en un matx dominat pels blaugranes i reafirmen així la seva condició de líders de l’OK Lliga abans de visitar la pista del Fortei di Marmi

Sense concessions. D’aquesta manera s’ha imposat el Barça Lassa al Recam Làser Caldes per 7-2 en un matx de domini culer i en què les dianes de Marc Gual, Pau Bargalló, Lucas Ordoñez (2), Pablo Álvarez (2) i Ignacio Alabart  mantenen els barcelonistes al capdamunt a la classificació. Amb un gol en els primers segons de partit ha demostrat l’ambició amb la qual els d’Edu Castro afrontaven el matx.

Un xut de cullera de Marc Gual ha situat l’1-0 en el primer minut de joc al aconseguir superar el porter visitant Cesc Campor. Els blaugranes no han deixat de demostrar la seva ambició en el matx i cinc minuts més tard Pau Bargalló situava el 2-0 al aprofitar una assistència de Pablo Álvarez dins l’àrea. El Barça Lassa tenia el control del matx i de les ocasions més perilloses, si bé el Caldes aconseguia arribar amb ocasions puntuals de perill però amb un Sergi Fernández molt segur sota pals.

Abans del descans, però, els homes d’Edu Castro han aconseguit marcar dos gols més. Lucas Ordoñez ha estat l’autor del 3-0 al quart d’hora de joc en una gran acció del jugador argentí. Abans del pas per vestidors, Pablo Álvarez ha estat l’encarregat de marcar el 4-0 en una magnífica assistència de Pau Bargalló.

Sentencien el triomf

L’inici de la segona meitat no podria haver estat millor pel Barça Lassa. Els culers han marcat el 5-0 en una de les primeres accions ofensives. Lucas Ordoñez ha aixecat i rematat la bola dins l’àrea als 37 segons de joc (5-0, min 26). Els blaugranes han pogut arrodonir encara més la golejada amb els gols d’Ignacio Alabart i Pablo Álvarez. La primera ha arribat al culminar un ràpid contraatac barcelonistes, mentre que el 7-0 l’ha marcat Pablo Álvarez al aprofitar la desena falta visitant amb un xut directe.

Al minut 43 ha arribat la desena falta blaugrana, però Sergi Fernández ha aturat magistralment els dos intents de Ferran Rosa per superar al porter culer. Posteriorment, el visitant Pol Galbas ha superat al porter del Barça Lassa en una acció dins l’àrea per situar així el 7-1. En els darrers minuts, el Barça Lassa ha jugat amb inferioritat numèrica per una targeta blava mostrada a Pau Bargalló. Sergi Fernández ha parat el posterior llançament de Pol Galbas.Tot i així, el Caldes ha aprofitat la superioritat per marcar el definitiu 7-2 amb un xut potent a dos minuts pel final.

Una golejada que permet al Barça Lassa mantenir-se una jornada més com a líder de l’OK Lliga abans de visitar el dissabte 17 de febrer (21.00 hores) la pista del Forte di Marmi a la Lliga Europea i, posteriorment, serà el torn de la Copa del Rei contra el Girona.