Barça Lassa – Lloret: Victòria còmoda al Palau (8-2)

Els blaugranes han superat el Lloret en un partit que han controlat en tot moment i que ha suposat el debut a l’OK Lliga d’Antonio Miguélez

La recta final de la temporada és aquí, i cada partit és una final per als d’Edu Castro. Contra el Lloret els culers han completat una gran actuació (8-2) en què han destacat Pablo Álvarez, Lucas Ordóñez i Marc Gual amb un doblet cadascun. El duel també ha estat especial per al jove del filial Antonio Miguélez, que ha debutat amb el primer equip.

Quan tot just s’havien jugat 2 minuts ha arribat el primer gol del Barça Lassa gràcies a Pablo Àlvarez, que ha entrat amb potència dins de l’àrea visitant i ha rematat ras per superar Ferran Serra (1-0). El Lloret no s’ha rendit i ha empatat el marcador tres minuts més tard mitjançant un contraatac finalitzat per Marc Grau (1-1). Els blaugranes, que s’han fet amos i senyors del joc, han provocat un penal al minut 7 que Sergi Panadero ha convertit sense problemes (2-1). Instants més tard era Marc Gual qui batia el porter del Lloret amb una acció d’un contra un que ha resolt fàcilment aixecant i picant (3-1). Amb aquest resultat s’ha arribat al descans.

El Barça Lassa no es relaxa

La segona meitat ha començat amb un Lloret molt incisiu en atac però que s’ha topat una i altra vegada amb un impressionant Aitor Egurrola que ho ha aturat tot. Instants més tard, Sergi Panadero ha tingut en un penal l’opció d’aconseguir el quart, però Serra li ha aturat el llançament. El que no ha fallat ha estat Pablo Álvarez, que, al minut 34, ha transformat una falta directa de manera magistral (4-1). Sis minuts després era Marc Gual qui perforava la porteria visitant i aconseguia el seu doblet particular (5-1). Els barcelonistes no s’han aturat, i el sisè l’ha convertit Ignacio Alabart amb un xut de cullera (6-1). També s’ha unit a la festa Lucas Ordóñez, que, en un minut màgic, ha aconseguit dos gols per al Barça Lassa (8-1). El marcador l’ha tancat el visitant Gerard Gallardo amb un penal al minut 48 (8-2).

Amb aquesta victòria el Barça Lassa fa un pas més per emportar-se el campionat i ja pensa en la propera jornada, que l’enfrontarà a l’Igualada.