Barça Lassa – Igualada: Victòria per seguir dalt de tot (2-0)

Els blaugranes s’imposen al conjunt de l’Anoia en un duel controlat pels blaugranes i en què les dianes d’Alabart i Pablo Álvarez han decidit el triomf

Bona victòria del Barça Lassa per tal de mantenir-se en lluita pel liderat. Els homes d’Edu Castro han disputat un inici de partit en què han tingut les ocasions més perilloses en atac. La insistència blaugrana ha tingut el seu premi amb dues dianes a la primera meitat, obra d’Alabart i Pablo Álvarez.

El duel ha començat amb un conjunt blaugrana molt intens en atac i buscant el primer gol amb insistència. L’Igualada, però, ha tingut una grna ocasió per avançar-se però s’ha topat amb la solidesa d’Egurrola. Al minut 5, Alabart ha arrossegat la bola en una gran acció individual per situar l’1-0.

Un gol que ha donat seguretat als blaugranes tot i que els visitants no han abaixat els braços en cap moment i han plantejat un duel molt seriós. Els blaugranes els costava generar ocasions de perill clares, però novament la qualitat dels blaugranes ha servit per marcar el segon gol. Just després d’una acció perillosa de l’Igualada que gairebé suposa l’empat visitant ha arribat el 2-0.

Pablo Álvarez ha culminat una acció ràpida del Barça Lassa en una bona conducció de la bola i aprofitant la passada de Marc Gual. En aquesta primera part també ha disputat alguns minuts el jove Pablo Najera, que ha debutat a l’OK Lliga en el seu segon partit amb el primer equip per suplir la baixa de Barroso.

Ocasions sense premi

Els homes d’Edu Castro han tingut ocasions per ampliar el marcador en la segona meitat, però entre el pal i el porter visitant han impedit que els blaugranes ampliessin l’avantatge. Alhora, la seguretat d’Egurrola sota pals ha servit per evitar que l’Igualada retallés distàncies. Un segon temps en què els blaugranes han tingut el control total del matx.

La ocasió més clara ha estat un llançament al pal de Marc Gual a dos minuts pel final. Amb aquest resultat, els blaugranes sumen 30 punts i es mantenen igualats al capdavant de la classificació empatats amb el Liceo. El següent repte del Barça Lassa serà aquest dissabte en partit de la Lliga europea a la pista del Benfica (16.00 hores).