Barça Lassa – Citylift Girona CH: A semis amb autoritat (5-1)

Els blaugranes, molt ordenats, completen una gran segona meitat per accedir a la següent ronda de la Copa del Rei

El Barça Lassa ha superat el Citylift Girona (5-1) i jugarà les semifinals de la Copa del Rei dissabte a les 21 h davant el guanyador de l’enfrontament entre el Reus Deportiu i l’IGC Software Lleida. El duel de quarts de final començava amb els dos equips endollats i temptejant el contrari amb diversos llançaments des de la distància. Conscient que es tractava de la competició del KO, el Barça Lassa s’ha anat apropant repetidament amb perill a la porteria rival.

Els gironins es carregaven de faltes en els primers minuts, i els blaugranes estaven cada cop més pròxims a estrenar el marcador. Amb el Barça llançat a l’atac ha arribat el primer gol del Girona: Pelicano aprofitava per culminar un bon contracop i estrenar el lluminós (min 9).

No ha durat gaire l’alegria gironina, ja que un minut més tard l’argentí Pablo Álvarez igualava el duel amb una bona definició després d’una passada de Marc Gual. A partir d’aleshores el Barça ha dominat el partit. Desafortunadament, els gironins han perdut per lesió l’exblaugrana Oriol Garcia, que ha rebut un cop d’estic per part d’un company en una acció fortuïta. Cinc minuts abans del descans, Ignacio Alabart avançava els d’Edu Castro finalitzant magníficament un contracop, i ha col·locat el 2-1.

Segona meitat, blaugrana

La segona meitat no ha tingut color. El Barça Lassa ha sortit disposat a sentenciar el duel i no ha donat opció a un Girona que s’ha vist superat per la qualitat culer. Ràpidament, el domini s’ha traduït en més gols a la porteria gironina. Perquè Pablo Álvarez ha marcat la seva segona diana després d’una bona passada de Pau Bargalló que l’argentí ha pogut aprofitar per col·locar el 3-1.

Un minut més tard Lucas Ordoñez s’ha quedat sol davant el porter gironí, i ho ha aprofitat per eixamplar la diferància al marcador. Més tard el mateix jugador ha fallat un llançament de falta directa que hauria suposat la sentència.

El Girona ha pogut retallar distàncies amb un llançament de falta directa, però Pelicano no ha pogut superar un gran Egurrola que ha aturat l’acció. Tres minuts més tard, Ignacio Alabart, en una gran jugada individual, aconseguia el 5-1 que ha deixat el partit sentenciat i amb el Barça amb el bitllet per a les semifinals de la Copa.