Barça Lassa – Asturhockey: Golejada per començar la segona volta (10-1)

Els blaugranes golegen en la primera visita de l’equip asturià al Palau Blaugrana i es mantenen segons a un punt del HC Liceo

El Barça Lassa ha superatl’Asturhockey amb un resultat de 10-1 en el primer partit de la segona volta de l’OK Lliga. Els blaugranes continuen amb la dinàmica positiva i amb molta confiança després de la victòria europea davant del Benfica. Els barcelonistes s’han imposat amb les dianes de Pablo Álvarez (4), Sergi Panadero (2), Pau Bargalló (2), Ignacio Alabart i Pascual.

L’Asturhockey, cuer de la categoria, visitava per primera vegada el Palau Blaugrana i ha volgut sortir a l’atac, fidel al seu joc. Però l’equip blaugrana ha sabut marcar el ritme del partit en tot moment i s’ha avançat ja als primers minuts amb gol de Pablo Álvarez. Panadero, Alabart i Pascual han posat el 4-0 al marcador abans de la mitja part i han reafirmat així la superioritat dels homes d’Edu Castro.

La primera diana, obra de Pablo Álvarez, arribaria en definir davant Candanedo un gran un contra un. El Barça Lassa ho seguiria intentant, i arribaria la recompensa amb la diana de Panadero. Lucas Ordoñez no podria ampliar la diferència des del punt de penal, però Alabart i Pascual s’encarregarien d’arrodonir el resultat abans del pas per vestidors.

Amplien el resultat

A la segona meitat el duel ha seguit amb la mateixa tònica i el Barça Lassa ha eixamplat el marcador amb dos gols de Bargalló, Álvarez, en tres ocasions més –ja en suma 18–, i un altre de Panadero. Als darrers minuts el jugador de l’Asturhockey Pelayo Aspra ha marcat l’únic gol visitant, que situava el 8-1. El resultat canviaria amb dos gols barcelonistes, que situarien el definitiu 10-1. Les victòries del Liceo i del Reus deixen la classificació tal com estava, amb el Barça segon a un punt del líder. El proper matx del conjunt d’Edu Castro serà aquest dissabte, 20 de gener, a les 20 hores a la pista del Palafrugell.