Asturhockey – FC Barcelona Lassa: Golejada per començar amb bon peu (1-9)

Els d’Edu Castro han superat amb contundència el conjunt asturià en el primer partit de l’OK Lliga de la temporada. Els gols de Barroso (2), Marc Gual (2), Alabart (2), Panadero, Pablo Álvarez i Lucas Ordoñez han donat els primers tres punts als culers

Gran debut del Barça Lassa a l'OK Lliga, superant l'Asturhockey (1-9) gràcies als gols de Barroso (2), Marc Gual (2), Alabart (2), Panadero, Pablo Álvarez i Lucas Ordoñez. El vigent campió ha guanyat amb contundència l'equip acabat d'ascendir en un matx molt complet dels homes d'Edu Castro, que aconsegueixen els tres primers punts de la temporada. Els blaugranes no visitaven Grado des de feia 15 temporades, el curs 2001/02, quan Egurrola ja formava part del conjunt culer.

Inici advers

Tot i així, el matx no ha començat de la millor manera per als barcelonistes. i és que els locals s'han avançat al marcador amb un gol matiner de penal de Pedro González als tres minuts de joc (1-0). Els culers, però, han continuat buscant el gol, i l'han trobat només quatre minuts després. Penal fallat per Xavi Barroso, tot i que el mateix '26' blaugrana ha caçat el rebot per marcar l'empat amb una gran definició (1-1, minut 7).

Els d'Edu Castro ho han seguit intentant, però sense fortuna de nou des del punt de penal. Panadero ha estat l'encarregat d'executar-lo, però no ha pogut superar Candanedo (minut 13). Tot i així, el '9' barcelonista ha pogut refer-se set minuts després, anotant un bon gol que servia a Grado per capgirar el marcador (1-2, minut 20). Només dos minuts després, nou cop blaugrana al marcador: gol de Marc Gual (1-3, minut 22) per marxar al descans amb una bona renda.

La sentència a la represa

Al segon temps, els blaugranes han continuat dominant i els gols han anat caient per acabar guanyant amb un resultat contundent. Ignacio Alabart ha anotat el quart de la nit (1-4, minut 37), i només un minut després Pablo Álvarez ha engreixat la diferència amb l'1-5 (minut 38).

Alabart ha culminat el seu doblet amb l'1-6 (minut 42), i als darrers minuts els culers han augmentat encara més el marcador amb tres gols gairebé consecutius: Lucas Ordoñez, amb una bona rematada de primeres (1-7, minut 45), Barroso, amb una gran acció dins l'àrea (1-8, minut 47), i Marc Gual, per tancar el partit (1-9, minut 47) i sumar els tres primers punts a la Lliga del Barça Lassa, que defensa el títol assolit les últimes quatre temporades.