Arenys de Munt – Barça Lassa: Festival de gols per recuperar el liderat (3-9)

Els d’Edu Castro s’imposen en un matx que han comandat des de l’inici i que els serveix per tornar a la part més alta de la classificació

Amb un gran inici de partit i amb molts gols. D’aquesta manera s’ha imposat el Barça Lassa a la pista de l’Arenys de Munt per 3-9 en un duel en què els blaugranes han estat els clars dominadors. Els d’Edu Castro no han desaprofitat l’ensopegada del Liceo i recuperen així el liderat de l’OK Lliga.

Els barcelonistes han tingut paciència, i Pablo Álvarez ha demostrat una vegada més el seu olfacte golejador. L’argentí ha estat l’autor de dues dianes en tan sols dos minuts que han permès als d’Edu Castro avançar-se al marcador quan només s’havien disputat set minuts del matx.

El duel ha donat pas a diversos minuts d’igualtat entre els dos conjunts, fins que el de San Juan ha tornat a veure porteria i ha firmat així el seu hat-trick particular, una acció en què el crac culer ha punxat la bola per superar el porter local.

Just abans del descans, al minut 23, l’Arenys ha disposat d’un penal a favor, però Aitor Egurrola ha aturat magníficament la doble rematada del jugador local Jordi Illa.

Amplien el marcador

La segona meitat ens ha deixat un resultat encara més ampli a favor del Barça Lassa. Pablo Álvarez ha eixamplat el seu registre golejador amb dues dianes més. Entremig dels dos gols del jugador argentí l’Arenys de Munt ha retallat diferències amb el 1-4, obra de Marc Roca.

El Barça Lassa, però, ha continuat dominant el partit a plaer i els gols han seguit arribant fins al xiulet final. Marc Gual i Xavi Barroso situaven l’1-7. I el resultat hauria pogut ser encara més ampli si el mateix Barroso hagués transformat un penal a favor al minut 43, però el porter Guillem Garcia ha aturat el xut.

Encara hi ha hagut temps per a més gols. Els locals han marcat la segona diana de l’enfrontament, mentre que Pau Bargalló situava el 2-8. El sisè gol de Pablo Álvarez −en suma 27 en Lliga− i un altre de Jordi Pérez han establert el definitiu 3-9, un triomf clau per al Barça Lassa per reafirmar les bones sensacions i, alhora, recuperar el liderat després de l’ensopegada del Liceo a la pista del Vendrell.